2777
2789
عنوان

بارداری و زود رنجی😭اذیت میشم

170 بازدید | 17 پست

سلام.خوبید؟من مادرمو تو ۱۵ سالگی از دست دادم همیشه کمبودشو خیلی خیلی احساس میکنم الان که باردارم خیلی بیشتر جاشو حس میکنم همش فکرم درگیره دوس دارم باشه و برام مادری کنه دیدین مادرا هوای دخترشو وقتی باردارن خیلی دارن.وقتی میریم خونه مادرشوهرم شوهرم همش با مادرش و خواهرشه اصلا به من توجه نمیکنه.(تو خونه خیلی خوبه ها باهام)منم ناراحت میشم همه چیو ب خودم میگیرم میگم منم مادر داشتم میرفتم خونه اون  دلم میشکنه میام خونه باهاش سرد میشم اونم هی میگه چته میگم هیچی.با خواهرش میفتن یه جا انگار من اونجا آدم نیستم.میگم بهم بیشتر توجه کنه آخه من جز اون کسیو ندارم.ب نظرتون زود رنجم؟یا مشکل دارم؟

حق داری

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روزای دیگه همش با مامانش دعواش میشه خواهر شوهرمو میگما ولی وقتی من اونجام میره به زور بغلش هی میگه مامانم اینجوریه اونجوریه خودشو لوس میکنه عمدا به من نگا میکنه ببینه چی میگم منم یه جوری میشم همه ی کمبودامو اون لحظه حس میکنم.میدونم بچگانس رفتارم ولی دست خودم نیست من ۲۵ سالمه بچه نیستم.

اینم بگم خواهرش عمدا اونجوری میکنه هی به من نگاه میکنه ببینه حالم چ جوری شد منم دست خودم نیست اخم می ...

حق داری ولی اونم وجدان نداره دو روز ديگه خودت مامان میشی با بچت باهم میشینی اونم میسوزه باور کن دیدم که میگما 

حق داری ولی اونم وجدان نداره دو روز ديگه خودت مامان میشی با بچت باهم میشینی اونم میسوزه باور کن دیدم ...

میام خونمون گریه میکنم با خو م میگم رفتار اونا طبیعیه من مثل عقده ای ها شدم من انتظارم زیاده

عزیزدلم احساسات ناراحت کننده ای رو تجربه میکنی و کاملا حق داری. 

ولی اینوبدون که تو تنها نیستی و خیلی از ادم ها مجبورن در زندگیشون فقدان هایی رو تحمل کنند. فقدان پدر، مادر، همسر، فرزند،....

این از بد ذاتی بعضی از دور و بری هاست که دل شکستن رو هنر میدونن که فکر میکنن همیشه پدر و مادرشون رو در کنارشون دارن خدا به راه راست هدایتشون کنه 

یه صلوات میفرستین برا حاجت دلم
عزیزدلم احساسات ناراحت کننده ای رو تجربه میکنی و کاملا حق داری.  ولی اینوبدون که تو تنها نیستی ...

من پدرم رو هم همزمان با مادرم از دست دادم کمبود پدرم ک اذیتم میکنه به کنار ولی آدم وقتی بارداره خیلی یه مادرش احتیاج داره.دیروز هوس آش کرده بودم همه وسایلای آشو جمع کردم گفتم اونم مثل مادرم برم اونجا درست کنیم ولی رفتم خواهرشوهرم گرفت خوابید مادرشوهرمم گفت من حوصله ندارم خودت درست کن جلوی گاز انقد غصه میخوردم میگفتم اگه مامانم بود بدون منت نمیذاشت انقد سرپا بمونم و کمکم میکرد

میام خونمون گریه میکنم با خو م میگم رفتار اونا طبیعیه من مثل عقده ای ها شدم من انتظارم زیاده

نه اتفاقا خیلیم بجاست انتظارت منم مثل شما هستم شوهرم مدام پیش اوناس خوشیاش با اوناس واقعا ناراحتم باور کن در روز نیم ساعتم حرف نمیزنه باهام و برام وقت نمیذاره خداييش خیلی خانومي به روی شوهرت نمیاری همین بنظرم نشون ميده عقده ای نیستی بخدا واسه دلگرمیت نمیگم واقعا همينه