2777
2789
عنوان

بارداری و زود رنجی😭اذیت میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 17 پست
نه اتفاقا خیلیم بجاست انتظارت منم مثل شما هستم شوهرم مدام پیش اوناس خوشیاش با اوناس واقعا ناراحتم با ...

دیشب انقد دلم گرفت اومدیم خونه هی شوهرم میگفت چته چته خیلی خواستم بهش بگم نتونستم گفتم میگه رفتیم خونه مادرم اومده بهونه میاره.

دیشب انقد دلم گرفت اومدیم خونه هی شوهرم میگفت چته چته خیلی خواستم بهش بگم نتونستم گفتم میگه رفتیم خو ...

راستش بنظرم بگي بهتره آخه من به شوهرم از کارهای اونا نمیگفتم يه بار که دعوامون شد فهمیدم اونا به شوهرم ميگفتند این منم که باهاشون سردم و خودمو میگیرم و من شدم مقصر بهش بگو شايد واقعا متوجه نيست کارش تورو ناراحت میکنه البته ممکنه هر واکنشی بده ولی خودتو ناراحت نکن حداقل حرفتو گفتی بعدا کار زشتشونو به تو نسبت نميدن چون بچه دنیا بیاد بیشتر ميخوان آدمو اذیت کنن و خودشونو بگيرن 

ميدوني تو زندگی خودم اينا رو دیدم گفتم بهت بگم شاید راهنماييم بدردت خورد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پدرم رو هم همزمان با مادرم از دست دادم کمبود پدرم ک اذیتم میکنه به کنار ولی آدم وقتی بارداره خیلی ...

بله ادم در بعضی موقعیت ها خیلی نبودشونو احساس میکنه واحساس غم میکنه که چقدر جاشون خالیه.

کاملا درکت میکنم . شما که دیگه این دو نفر رو شناختی پس حداقل خودت نزار که باعث بشن دلت بشکنه و احساس تنهایی کنی. مثلا خودت هرچی هوس کردی سعی کن درست کنی یا نهایتا به همسرت خانمانه و با ناز نیاز هاتو مطرح کن برات بخره بیاره اش ، حلیم ، هرچی

یه صلوات میفرستین برا حاجت دلم