2777
2789
عنوان

یه نامه به دخترای گل

361 بازدید | 55 پست

خیلی متاسفانه میبینم دختر خانمی با یه اقا پسری اشنا شده و به بهانه ی ازدواج وارد رابطه شده کاش کنی هوشیار باشیمو ساده نباشیم 

گاهی وقتا میبینم که دختر خانمی از طریق فضای مجازی اشنا شده و به راحتی حرفای پسرا رو باور میکنه

با وعده ی ازدواج وارد رابطه نشیم باید طرفمون ثابت بشه قصدش جدیه 

تورو خدا باد بگیریم به هر کسی اعتماد نکنیم واقعیت اینه که پسرهای لاشی زیاد شده و پسری که اهل خیلی چیزای های نادرست نباشه کم 

پس هوشیار باشیم

اینو همه باید کپی کنن بزارن تو تاپیکاشون

چقد منم ناراحت میشم این چیزارو میبینم

شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم           هشدار1: اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی دلت بره میره حرف نمی‌فهمه 😔🥺

اگه چشمتون به امضای من افتاد یه صلوات یه دعا از ته دلتون برای رسیدن به آرزو هام خدا نگاه کنه به زندگیم خیلی دلم گرفته چشمام ابرو بارونی شده محتاج دعاتون 🥺⁦♥️⁩🥺انشالله که هزار برابر دعایی خیرتون برگرده به زندگیتون 🥺⁦♥️⁩🌹

من خودم عمرا به مرد جماعت باج نمیدهم‌و اصلا کاریم باهاشون ندارم

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
اینو همه باید کپی کنن بزارن تو تاپیکاشون چقد منم ناراحت میشم این چیزارو میبینم

اره منم خیلی ناراحت میشم من بیست سالمه ولی حاضر نیستم تن به این روابط بدم

#اهداف_دوستی_دختر_و_پسر

#قسمت_اول

١_در رابطه دوستی هدف اکثر پسرها از دوستی با دختر تامین نیاز جنسی بوده و تحقیقات نشان داده نیاز پسر که تامین میشه دوستی اینها هم تمام میشه

۲_هدف دختر ها از رابطه دوستی با پسر ازدواج و تامین نیاز عاطفی بوده 

امار نشان داده 90درصد دخترها در رابطه دوستی به ازدواج با پسر فکر میکنند و این امر در پسرها برعکس هست

یعنی 10درصد پسرها به ازدواج فکر میکنند که فقط فکر میکنند 

٣_ از 5هزار پسر که سابقه دوستی با دختر را دارند یا داشتند سوال کردند که ایا با دخترها ازدواج میکنند یا نه

که گفتند نه 

علتش رو پرسیدند گفتند

یه دختر وقتی میاد با من دوست میشه هیچ ضمانتی وجود نداره بعدا با کسه دیگه دوست نشه

۴_تحقیقات نشان داده دوستی بین دختر کوتاه مدت بوده و بیش از شش ماه طول نکشیده

نکته:در موارد خاص هم یک سال طول کشیده که این هم بر میگرده به پسر 

چون توانایی جذب جنس مخالف برای اون سخت بوده 

مطمعن باشید اگه اسون بود حتما زود تر از اینها دوستی با شما رو قطع میکرد 

#ادامه_در_قسمت_دوم

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان

#اهداف_دوستی_دختر_و_پسر

#قسمت_دوم 

همون طور که گفتم در رابطه دوستی هدف ۹۰ درصد دختر ها ازدواج بوده 

یعنی با پسر دوست میشن با این فکر که اون رابطه به ازدواج ختم بشه

و همون اوایل رابطه دوستی این سوال رو از پسر میپرسن که آیا این رابطه به ازدواج ختم میشه؟

که عموم پسرها قول ازدواج رو میدن و با بهانه هایی مثل مدتی رابطه داشته باشیم تا بهتر همدیگر رو بشناسیم بعد میام خاستگاری و دختر چاره ای جز قبول کردن نداره 

و این رابطه همینجور ادامه داره تا دختر از لحاظ عاطفی وابسته پسر میشه و بعد پسر از دختر تقاضای رابطه جنسی میکنه و دختر برای این که پسر ناراحت نشه یا با کسی دیگه دوست نشه قبول میکنه که با پسر رابطه جنسی برقرار کنه

اصلیترین عاملی که باعث میشه یه رابطه دوستی به ازدواج ختم نشه بحث بی اعتمادی دختر و پسر نسبت به همه 

و این بی اعتمادی در مردان بیشتره و این سوال در ذهن مرد به وجود میاد که همون طور این دختر با من دوست شده هیچ ضمانتی نیست بعدا با کسی دیگه دوست نشه

خب قائدتا رابطه دوستی یا به ازدواج ختم میشه که احتمالش خیلی پایینه

یا بعد مدتی رابطه تمام میشه 

و این مرد هست که رابطه رو تمام میکنه

ازدواج اگر در چهارچوب اصلی خودش صورت نگیره قطعا نتیجه خوبی نخواهد داشت 

چهار چوب و قواعد ازدواج مشخصه و نیازی به گفتن نیست 

اما وقتی رابطه دوستی تمام میشود بیشترین ضربه رو دختر میخوره 

چون از لحاظ عاطفی وابسته پسر شده 

عده ای از دختر ها بعد ازاتمام رابطه دوستی افسرده وگوشه گیر میشن 

و عده ای دست به خودزنی میکنن 

در مواردی داشتیم دختر دست به خودکشی زده

و عده ای نسبت به مردها بی اعتماد میشن که قطعا کسانی رو دیدین که از مردها بدشون میاد

*ازآنجایی که رابطه دوستی دختر و پسر پنهانی بوده یعنی نه خانواده پسر و نه خانواده دختر ازاین رابطه خبر ندارند , پس نمیتوان هیچ ضمانتی و تضمینی برای نتیجه این رابطه در نظر گرفت یعنی پسر میتواند یهو بزند زیر همه چیز که اصلا شما را نمیشناسه 

*‏پس هرگز وارد رابطه ای که نتیجه اش تضمین شده نیست نشوید 

#ادامه_در_قسمت_سوم

چویفن

#اهداف_دوستی_دختر_و_پسر #قسمت_اول ١_در رابطه دوستی هدف اکثر پسرها از دوستی با دختر تامین نیاز جنسی ...

این حرفا مال آدمایی هست که دختره عاشق نیست پسره ناموس نداره

اگه چشمتون به امضای من افتاد یه صلوات یه دعا از ته دلتون برای رسیدن به آرزو هام خدا نگاه کنه به زندگیم خیلی دلم گرفته چشمام ابرو بارونی شده محتاج دعاتون 🥺⁦♥️⁩🥺انشالله که هزار برابر دعایی خیرتون برگرده به زندگیتون 🥺⁦♥️⁩🌹

#اهداف_دوستی_دختر_و_پسر#قسمت_سوم 

راهکار:

*پسرها در رابطه دوستی قول ازدواج را میدهند و به بهانه شناخت بیشتر یا هر بهانه دیگری امروز و فردا میکنند 

اولا اگر هدف پسر شناخت هست دوره نامزدی بهترین دوره برای شناخت هست 

یعنی دوره ای که زن و مرد به هم محرم هستند و در قالب یک چهارچوب مطمعن همدیگر روبیشتر میشناسن 

*دختر ها بعد از اتمام رابطه دوستی با پسر چون وابسته پسر شده اند از لحاظ عاطفی به هم میریزند 

اولا یا عقلا باید بپذیرد که رابطه با اون پسراشتباه بوده 

و دوما من دو تا پیشنهاد میدم که بتونه اون پسر رو فراموش کنه

پیشنهاد اول:

از اونجایی که وابستگی دختر به پسر به خاطر خاطراتی هست که با پسر داشته مثل پارک رفتن ها و سینما رفتن ها و حرفهای عاشقانه زدن و ...

اگر میخواد اون پسر رو فراموش کنه باید خاطراتی رو جایگزین خاطراتی که با پسر داشته بکنه

مثل ازدواج که باعث میشه خاطرات جدیدی رو براش به همراه داشته باشه

پیشنهاد دوم:

درگیر کردن خودش به کارهای خانه یا درس و دانشگاه یا کلاسهای آموزشی 

و بودن در کنار خانواده و انجام کارها یا بازیهای جذاب به همراه خانواده

نکته:پسرانی که قصد ازدواج دارند از طریق خانواده ها اقدام میکنند نه از طریق خود دختر

#پایان