2777
2789
عنوان

یه نامه به دخترای گل

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 55 پست
وقتی دلت بره میره حرف نمی‌فهمه 😔🥺

ببخشید 

ولی دلی که الکی بره 

یه مشکلی هست 

چجوری بدون شناخت کامل و حتی اثبات شدن بهتون

دلتون میره

اون باید ثابت کنه دوست داره برات ارزش قائله بعد..... 

شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم           هشدار1: اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار. 
عزیزم واقعیته جامعه ست نمیشه انکار کرد صفت بهتر از این رو سراغ دارید

همیشه قرار نیست روابط جدی و ازدواجی باشه خیلی وقتا دوطرف برای گذروندن وقت و سرگرمی و حال خوب باهمن 

اگه تو اجازه اش رو ندی یا دوست نداری دلیلی نداره سبک زندگیتو به بقبه قالب کنی دختر خوب😊

هیچ چیز در دنیا به اندازه بی عدالتی به وضوح احساس و درک نمی شود.#چارلز_دیکنز

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی وقتا هم اینجوری که شما میگی نیست 

من میگم عشق اگه باشه رابط همیشه میمونه اگه نباشه طرف شوهرت باشه هم ولت می‌کنه 

اگه چشمتون به امضای من افتاد یه صلوات یه دعا از ته دلتون برای رسیدن به آرزو هام خدا نگاه کنه به زندگیم خیلی دلم گرفته چشمام ابرو بارونی شده محتاج دعاتون 🥺⁦♥️⁩🥺انشالله که هزار برابر دعایی خیرتون برگرده به زندگیتون 🥺⁦♥️⁩🌹
ببخشید  ولی دلی که الکی بره  یه مشکلی هست  چجوری بدون شناخت کامل و حتی اثبات شد ...

تا حالا واقعا عاشق نشدی 

اگه چشمتون به امضای من افتاد یه صلوات یه دعا از ته دلتون برای رسیدن به آرزو هام خدا نگاه کنه به زندگیم خیلی دلم گرفته چشمام ابرو بارونی شده محتاج دعاتون 🥺⁦♥️⁩🥺انشالله که هزار برابر دعایی خیرتون برگرده به زندگیتون 🥺⁦♥️⁩🌹
من میگم عشق اگه باشه رابط همیشه میمونه اگه نباشه طرف شوهرت باشه هم ولت می‌کنه 

بله ولی عشق هم شرایط داره 

عشقی موندگاره که به وقتش و با اهلش شکل بگیره در غیر این صورت فاتحشو باید خوند

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان
دخترا از روی ظاهر قضاوت میکنن  شما چ تضمینی میتونی بکنی طرفت ناموس دار ه

من اصلا برام ظاهر مهم نیست و همیشه میگم ذات خوشگل بهتر از قیافه خوشگله

بله ولی عشق هم شرایط داره  عشقی موندگاره که به وقتش و با اهلش شکل بگیره در غیر این صورت فاتحشو ...

آره

همیشه قرار نیست روابط جدی و ازدواجی باشه خیلی وقتا دوطرف برای گذروندن وقت و سرگرمی و حال خوب باهمن&n ...

میدونم گلم 

ولی روابط بی هدف خودش وقت تلف کردنه اصولا پسرا اینطورین براشون مهم نیس دختراگول وعده ی ازدواج پسرا رو میخورن 

دخترا معمولا هدف داره رابطه هاشون 

#اهداف_دوستی_دختر_و_پسر #قسمت_اول ١_در رابطه دوستی هدف اکثر پسرها از دوستی با دختر تامین نیاز جنسی ...

اعتقاد کامل ندارم

چاوکمید❤️                                                                     ما از تبار بغضیم ، آسودگی روا نیست

اره خیلی متاسفانه زیاد شده 

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام
من اصلا برام ظاهر مهم نیست و همیشه میگم ذات خوشگل بهتر از قیافه خوشگله

من بحث زیبایی نمیکنم 

منظورم اینه که طرف یه سری اخلاقا میگه دختره سریع باورش میشه باید طرفت ثابت بشه