2777
2789
عنوان

یه نامه به دخترای گل

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 55 پست
بله کاملا درسته  ولی اگه دخترا یاد بگیرن گول نخورن پسرا با هر ترفندی هم نمی تونن گولشون بزنن ...

چرا میگین دخترا گول نخورن؟! 

چرا نمیگین پسرا گول نزنن؟ 

هر دو طرف باید یاد بگیرن با هدف سالم و تصمیم مطمئن آدمای زندگیشونو انتخاب کنن

اینجور افکاراست که بیشتر مردم فک میکنن حجاب و چیزای دیگه ای که به دخترا ربط داره عامل فساده 

در صورتی که هستن کسایی که زیر پریشونی موهاشون نجیبن و هستن کسایی که زیر سیاهی چادرشون وقیحن💔🙂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا میگین دخترا گول نخورن؟!  چرا نمیگین پسرا گول نزنن؟  هر دو طرف باید یاد بگیرن با هدف ...

بله حرف شما درسته 

ولی من به اونا کار ندارم من همجنس خودمو اگاه می کنم 

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان
اره عزیزم حرفتکاملا درسته  ولی اول باید از خودمون شروع کنیم زمانی دنیا تغییر میکنه که اول خودم ...

اینجور مسائل با شروع کردن از خودمون درست نمیشه 

نیاز به یه صدای بلند داره تا همه بشنون

وقتی من از خودم شروع کردم، اون پسر هم از خودش شروع کنه 

10 نفر دیگه با هر جنسیتی از خودشون شروع کنن 

عقاید ماست که به دست خودمون اصلاح میشه به اشتراک در میاد نه ضعف های جامعه🌹

چرا میگین دخترا گول نخورن؟!  چرا نمیگین پسرا گول نزنن؟  هر دو طرف باید یاد بگیرن با هدف ...

همه میخواهیم بندازیم گردن بقبه 

دخترا میگند پسرامقصراند

پسرا میگند دخترا مقصراند

از خودمون شروع کنیم وگرنه تا قیام قیامت این بحث هست که گردن طرف مقابل بندازیم

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام
بله حرف شما درسته  ولی من به اونا کار ندارم من همجنس خودمو اگاه می کنم

من به عنوان همجنس شما اگه آگاه‌ بشم یه بخش کوچیکی از مشکل رو حل کردم، البته این خیلی خوبه ولی پسری که از بچگی تو گوشش خوندن جنسیت برتر! جنسیت برتر نمیتونه دست به کارای کثیف تر علیه دخترا بزنه؟! مگه کم دخترایی هستن که به زور تهدید تن به هرکاری دادن؟ 

تو این جامعه جنسیت من از هزار طرف زیر فشاره💔🙂

اینجور مسائل با شروع کردن از خودمون درست نمیشه  نیاز به یه صدای بلند داره تا همه بشنون وقتی م ...

عزیزم تقریبا مثه من گفتی وقتی ادم خودش تغییر کنه این تغییرش رو با دیگران به اشتراک میزاره در نتیجه ممکنه دیگران هم شروع کنن به اصلاح خودشون ولی من مثلا با یه نفرتغییر مو به اشتراک میزارم ولی طرف باید یه همتی کنه که خودشو تغییر بده نتیجه میگریم که جدا از اشتراک گذاشتن تغییرات نیاز هست فرد خودشم بخواد تغییر کنه

من به عنوان همجنس شما اگه آگاه‌ بشم یه بخش کوچیکی از مشکل رو حل کردم، البته این خیلی خوبه ولی پسری ک ...

بله من برادر خودم رو اجازه نمیدم چنین کاری کنه اگه خدا در اینده بهم پسر داد جوری تربیتش می کنم که اونم همچین کاری نکنه ولی در رابطه با اقایون توانم همینه بیشتر دسترسی ندارم بهشون اما خانما رو دسترسیم بیشتره

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان
همه میخواهیم بندازیم گردن بقبه  دخترا میگند پسرامقصراند  پسرا میگند دخترا مقصراند از خو ...

بحث گردن کسی انداختن نیست 

زندگی سالم موقعیه که من با آگاهی کامل تو جامعی قدم بزارم که آزادی داشته باشم 

وقتی به ما دخترا اونقد تو جامعه قدرت ندادن که از مشکلاتمون بگیم در نتیجه پسرم فکر میکنه میتونه هر کاری بکنه 

تجاوز و هزار کوفت دیگه! سرنوشت اون دخترام، که اکثرا تو خانواده هایی با عقاید جهان سوم زندگی میکنن چیزی جز سکوت و عذاب تا آخر عمر یا خودکشی نیست 💔

بله من برادر خودم رو اجازه نمیدم چنین کاری کنه اگه خپا در اینده بهم پسر داد جوری تربیتش می کنم که او ...

دقیقا همچین مادر های با درکی میتونن بچه هایی خوب و مفیدی تحویل جامعه بدن❤️👏🏻