2789
عنوان

به وقت دلتنگی

219 بازدید | 8 پست

خیلی وقت بود دلم میخواست این حرفارو ب یکی بزنم تا خالی بشم ولی حرفام خیلی تلخه اطرافیانم ناراحت میشنو دوستندارن من حرف بزنم راجبش ولی اگ حرف بزنم خالی میشم

داستان بچمو چندبار گفتم خلاصه بگم که رفته بودم تو ۷ماهگی که گفتن بچه مشکلداره 😔😔از دستش دادم

درگیر ازمایش ژنتیکیم راه سختی واسه باردار شدن دارم 

خیلی وقته دلم میخواد باردار باشم تا از دردم کم بشه خیلی دلم واسش تنگ‌شده بچمو اصلا ندیدم جز چهار تا عکس سونو الهی بمیرم واسش توی سونوهاش همیشه داشت انگشتشو میخورد 

انگار ی حسرت بزرگ روی دلم موند ک ندیدمش 

خیلی وقته دلم‌واسه لگداش تکوناش تنگ‌شده چقدر از داشتنش خوشحال بودم چقدر هر روز ک بزرگتر میشد کیف میکردم 

اخه من دردمو ب کی بگم 

خدایا شاهده گریه هامی شاهد دل شکستمی دستمو بگیر

دعام کنین ی روزی بیام اینجا و بگم اخی یادش بخیر این تاپیکو زدم چقدر واسه بچه غصه خوردم 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

وقتی به این فکر میکنم جیگرگوشم زیر خاک دیگ چیزی ازش نمونده روانی میشم 

آخ خدا بهم‌داغ ندادی بدترین داغ دنیارو دادی 

چرا اینطوری ازم تقاص گرفتی

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انشالله به زودی دامنت سبز بشه دلت شاد بشه گلم

ممنونم انشالله خیلی واسم دعا کنین حالم اصلا خوب نیست خسته شدم از تظاهر به قوی بودن 

درکت میکنم ، یکی از غم انگیزترین اتفاقات زندگی یک زن از دست رفتن بچه اشه   انشالله دوباره ...

ممنونم انشالله همه اونایی ک منتظرن 

وقتی به این فکر میکنم جیگرگوشم زیر خاک دیگ چیزی ازش نمونده روانی میشم  آخ خدا بهم‌داغ ندادی بد ...

چقدر مثل منی تو 

منم خیلی داغونم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود