2777
2789
عنوان

گناه داره؟؟

275 بازدید | 40 پست

ما چنتا گربه رو حیاطمون داریم دیوونه امون کردن هی با مدفوعشون حیاط رو کثیف میکنن یا گلدون ها رو میندازم میخوام فردا تو غذاشون فلفل بریزم که دیگه نیان تو نت نوشته بود فقط باعث حساسیت جزئی میشه آسیبی نمیزنه بنظرتون گناه داره؟

یا سوار ماشینشون کنم ببرمشون یه محله ی دیگه؟

کدوم بهتره ببرمشون یه محله دیگه ممکنه باز برگردن؟🥴

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معلومه گناه داره ممکنه بچه آیی داشته باشن ممکنه حامله باشن وااااا

ادم تنهاییم🙂هر وقت دلت خواست میتونی باهام دردل کنی ولی⁦🔮میشه بهم بگی چرا من ی چیزی بگم شما نمک می‌ریزی🙂؟فقط اینو بگم تا دلت بخواد محبت میکنم توم تا میتونی ازم سواستفاده کن🙂🔮آخه برای همین کار به وجود اومدم🙂💔⁦🌪️⁩

نبرید‌جای دیگه‌ ممکنه بچه داشته باشن

ادم تنهاییم🙂هر وقت دلت خواست میتونی باهام دردل کنی ولی⁦🔮میشه بهم بگی چرا من ی چیزی بگم شما نمک می‌ریزی🙂؟فقط اینو بگم تا دلت بخواد محبت میکنم توم تا میتونی ازم سواستفاده کن🙂🔮آخه برای همین کار به وجود اومدم🙂💔⁦🌪️⁩
ییکیشون نره دوتا دیگه اشونم دوماهه بدنیا اومدن مادرشون ولشون کرده کلا رفته

خیلی گناهه اونم دیگه نمیتونن زندگی کنن تغیر‌مکان باعث استرس میشه بدبخت میشن نکن اینکارو بچن بزار بشه ۳ماه بعد

حالم بهم خورد

😒😒😒ما گربه خونگی داریمااا