2777
2789
عنوان

گناه داره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 40 پست
خیلی گناهه اونم دیگه نمیتونن زندگی کنن تغیر‌مکان باعث استرس میشه بدبخت میشن نکن اینکارو بچن بزار بشه ...

نگا تو نت نوشته بود فلفل بریرین دور حیاط بدشون میاد دیگه میرن بنظرتون باز گناه داره ؟؟تو غذاشون نه ها دور حیاط

نگا تو نت نوشته بود فلفل بریرین دور حیاط بدشون میاد دیگه میرن بنظرتون باز گناه داره ؟؟تو غذاشون نه ه ...

معلومه گناه دارن نکن بزار ۳ماهشون شد ببرشون

ادم تنهاییم🙂هر وقت دلت خواست میتونی باهام دردل کنی ولی⁦🔮میشه بهم بگی چرا من ی چیزی بگم شما نمک می‌ریزی🙂؟فقط اینو بگم تا دلت بخواد محبت میکنم توم تا میتونی ازم سواستفاده کن🙂🔮آخه برای همین کار به وجود اومدم🙂💔⁦🌪️⁩

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اَییی😣😣😣گربه مریضی میاره

نمیاره همش شایعه س بی خودی اطلاعات غلط ندید خدا هیچ موجودی رو با مریضی به وجود نمیاره منم۶ساله با گربه زندگی میکنم تو‌خونه هیچیم نشده خواهرمم باردار شد

ادم تنهاییم🙂هر وقت دلت خواست میتونی باهام دردل کنی ولی⁦🔮میشه بهم بگی چرا من ی چیزی بگم شما نمک می‌ریزی🙂؟فقط اینو بگم تا دلت بخواد محبت میکنم توم تا میتونی ازم سواستفاده کن🙂🔮آخه برای همین کار به وجود اومدم🙂💔⁦🌪️⁩
وا مگه آدمن که سوارشون کنی ببریشون🙁لابد اونام منتظر میشینه تا تو سوارشون کنی

😂😂😂😂😂

تا زمانی ک رسیدن ب تو امکان دارد زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد🌱♥️  خدا مثل روزنه ی نور در دله تاریکی برای من است 🦋 ❄️ بچه پرو ک دم نمیزنه بدیارو میبینه و لبخند میزنه (:
😒😒😒ما گربه خونگی داریمااا

منم دارم عاشقشم الان کنارم خوابه چسبیده بهم

چاوکمید❤️                                                                     ما از تبار بغضیم ، آسودگی روا نیست
من فوبیای گربه دارم شبا کابوس گربه میبینم الان عکس گربتو دیدم بدنم لرزید

ای وایی بیخشید الان پاکش میکنم

چاوکمید❤️                                                                     ما از تبار بغضیم ، آسودگی روا نیست

هیچ جوره نمیتونم گربه رو تحمل کنم

فلفل نریز گناه دارن...بزار بچه هاش بزرگ بشه همشونو سوار کن ببر یه محله دیگه.

هفتادیم...تا وقتی مخاطبم نیستی ریپ نزن دوست عزیز/  خواستند ما را دفن کنند، دریغ از این که ما بذر بودیم/خودت باش...کسی هم خوشش نیامد؛ نیامد...اینجا کارخانه مجسمه سازی نیست/ به خودت کمی اهمیت بده! وگرنه لابه‌لای زندگی از بین می‌روی و هیچکس هم نمی‌فهمد...
منم دارم عاشقشم الان کنارم خوابه چسبیده بهم

ای خدااا🥺منم دخترم نژاد کالیکوعه🥺خیلی کیوته پشمالو سفیده چجوری گوشی رو نیگا میکنه🥺🥺

ای جونم چقدر خوشگله😍🥰

خیلی شیطونه داشتم شکلات مخوردم و تو سایت بودم دیدم شکلات دستم نیست نگا کردم  دیدم برداشته داره میخورتش