2777
2789
عنوان

گناه داره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 40 پست
ای خدااا🥺منم دخترم نژاد کالیکوعه🥺خیلی کیوته پشمالو سفیده چجوری گوشی رو نیگا میکنه🥺🥺

آره خیلی خوبه فقط اینو دارم خیلی بهش وابستم نمیدونو موقع عکس کلا نگاه  میکنه

چاوکمید❤️                                                                     ما از تبار بغضیم ، آسودگی روا نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چند ماهه مادر شدم..یه مادرو اگه از بچش جدا کنی میمیره....

مبادا سربنیستشون کنی ...هرجا هم میخوای ببریشون با هم ببرشون که همدیگه رو گم نکنن

هفتادیم...تا وقتی مخاطبم نیستی ریپ نزن دوست عزیز/  خواستند ما را دفن کنند، دریغ از این که ما بذر بودیم/خودت باش...کسی هم خوشش نیامد؛ نیامد...اینجا کارخانه مجسمه سازی نیست/ به خودت کمی اهمیت بده! وگرنه لابه‌لای زندگی از بین می‌روی و هیچکس هم نمی‌فهمد...
من چند ماهه مادر شدم..یه مادرو اگه از بچش جدا کنی میمیره.... مبادا سربنیستشون کنی ...هرجا هم میخوای ...

نگا مادرش کلا ولشون کرده رفته سه تا بچه ان دوتا حدودا ۲ ماهه یکیشونم الان یکساله تو خونه ماس اینا کلا مادر ندارن ففط بچه پس میندازه میره من اصلا دلم نمیسوزه ازین جهت

نگا مادرش کلا ولشون کرده رفته سه تا بچه ان دوتا حدودا ۲ ماهه یکیشونم الان یکساله تو خونه ماس اینا کل ...

ای جانم...

گناه دارن طفلیا....اگه میتونی نگهشون دار...اگه شرایطشو نداری به خاطر کثیف کاری همشونو با هم ببر یه جایی که تلف نشن طفلیا..چون میگی بچه هستن

هفتادیم...تا وقتی مخاطبم نیستی ریپ نزن دوست عزیز/  خواستند ما را دفن کنند، دریغ از این که ما بذر بودیم/خودت باش...کسی هم خوشش نیامد؛ نیامد...اینجا کارخانه مجسمه سازی نیست/ به خودت کمی اهمیت بده! وگرنه لابه‌لای زندگی از بین می‌روی و هیچکس هم نمی‌فهمد...
ای جانم... گناه دارن طفلیا....اگه میتونی نگهشون دار...اگه شرایطشو نداری به خاطر کثیف کاری همشونو با ...

حتما حالا دلم نمیاد اذیتشون کنم ولی میگن به پودری هست که بودی شکارچی رو براشون تداعی میکنه اونو بخرم بریزم دور حیاط که خودشون برن بهتره🥲

[QUOTE=211844015]حتما حالا دلم نمیاد اذیتشون کنم ولی میگن به پودری هست که بودی شکارچی رو براشون تداعی میکنه اونو بخرم ...[/QUOTE

ای کاش از اول به بودن عادتشون نمیدادی که الان بیرونشون کنی...اونا الان بی پناهن..من اصلا دلشو ندارم...باز صلاحتو خودت میدونی