2777
2789
عنوان

کسی. بوده واکسن بزنه عوارضش ....؟

115 بازدید | 24 پست

گرفتن ماهیچه پا ..یا رگ گردن باشه..؟

مامانم اینجوری شده عضله های پاهاش بشدت گرفته 

منم یک ماهی تقریبا گردن درد بدی گرفتم رگش میگیره ...

بنظرتون عوارض واکسن؟؟؟

ماواکسن زدیم هیچیمون نشد تب لرز یاهرچی بعد چند روز اینجوری شدیم؟؟؟؟

🐞برای نیتم ☝🏻 دونه صلوات میفرستی🐞

علی زد گردن درد گرفت

اگه امکانش هست بخون خوش حال میشم.  ریحانها هستم🤓بهم میگن نازنین بهاره🤗دلیل انتخاب نام کار بریم هم اینه😍از اون بچه درس خونام😉بیماری اضطراب دارم😪خانواده ام درکم نمیکنن و....🤧مثل همه مشکل دارم مالی و....🥺ولی امیدوارم😀انیدم به اینده است 👩‍🔬 برای همه چیزش برنامه دارم💪🏻تک و توک و تو ذهنم چیدم😃حتما امیدم منو نا امید نمیکنه😅و میتونم یه چشم کوری هم به اونایی که میگن نمیتونی و نمیشه و تو مثل فلان نیستی و...بگم😂💪🏻خوشحالم که به دنیا اومدم😉ودارم زندگی میکنم🙄تلاش میکنم🙄حالا با هر مشکلی که هست میسازم🤗🤗خدایااا شکرت برا همه چیز😘🌹💃در اخر اگه امضامو خوندی یه صلوات مهمونم کن و ریپ بزن منم برات بفرستم😃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علی زد گردن درد گرفت

ایوا خاک تو سرم😂یه جور میگم علی میسناسی انگار

پسر خالم بود منظورم

اگه امکانش هست بخون خوش حال میشم.  ریحانها هستم🤓بهم میگن نازنین بهاره🤗دلیل انتخاب نام کار بریم هم اینه😍از اون بچه درس خونام😉بیماری اضطراب دارم😪خانواده ام درکم نمیکنن و....🤧مثل همه مشکل دارم مالی و....🥺ولی امیدوارم😀انیدم به اینده است 👩‍🔬 برای همه چیزش برنامه دارم💪🏻تک و توک و تو ذهنم چیدم😃حتما امیدم منو نا امید نمیکنه😅و میتونم یه چشم کوری هم به اونایی که میگن نمیتونی و نمیشه و تو مثل فلان نیستی و...بگم😂💪🏻خوشحالم که به دنیا اومدم😉ودارم زندگی میکنم🙄تلاش میکنم🙄حالا با هر مشکلی که هست میسازم🤗🤗خدایااا شکرت برا همه چیز😘🌹💃در اخر اگه امضامو خوندی یه صلوات مهمونم کن و ریپ بزن منم برات بفرستم😃
من مامانم دوز اول ودوم هردوش گرفتگی شدید عضلات خصوصا گردن و کمر داشت هنوزم داره خیلی درد میکشه

وای من هنوز دوز دوم نزدم ..چکارکنم؟؟؟مامانم دودوز زده اینجوری شده من هنوز یه دوز زدم 

وای من هنوز دوز دوم نزدم ..چکارکنم؟؟؟مامانم دودوز زده اینجوری شده من هنوز یه دوز زدم 

مامانم دوز دوم ی طرفش کلا بی حس شده بود نمیتونست پاشه اصلا الان ده روز از دوز دومم میگذره ولی هنوز حالش بده

ن مامان من استامینوفن ساده فقط

گرفتگی فک کنم طبیعی باشه واکسن ک میزنی همون عوارض کرونا رو داره منم کرونا ک داشتم استخونام خیلی درد میکرد واکسنم ک زدم باز همون درد میکرد نگران نباشید اثرش میره کم کم اگ نرفت باید برید دکتر

امام زمان خوبم 🥺دعا کن خط قرمزا رو رد نکنم 🙏🤲.   به حق این شب❤️ نیمه شعبان ۱/۱۲/۱۶

من دستم.قفسه سینم.گردنم و پام درد گرفت.کل بدنمم بیحال بود.یکم تب.ولی مایعات زیاد خوردم خیلی بهترشدم.شیرینی و فست فود و غذای چرب چندروز نخورین.میوه.سبزی.تخم مرغ.شیر.بادوم زمینی حتما بخورینو مایعات فراووووون

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
مامانم دوز دوم ی طرفش کلا بی حس شده بود نمیتونست پاشه اصلا الان ده روز از دوز دومم میگذره ولی هنوز ح ...

مامان منم بشدت به سختی راه می‌ره ..‌‌‌‌‌‌‌اصلیه چیز عجیبی شده ...قبلاً ماشاالله همیشه پیاده رویی داشت