bبهاره مدیر عضویت: 1398/10/07 تعداد پست: 3284 عنوان کسی. بوده واکسن بزنه عوارضش ....؟ | مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 24 پست گرفتن ماهیچه پا ..یا رگ گردن باشه..؟مامانم اینجوری شده عضله های پاهاش بشدت گرفته منم یک ماهی تقریبا گردن درد بدی گرفتم رگش میگیره ...بنظرتون عوارض واکسن؟؟؟ماواکسن زدیم هیچیمون نشد تب لرز یاهرچی بعد چند روز اینجوری شدیم؟؟؟؟ 🐞برای نیتم ☝🏻 دونه صلوات میفرستی🐞 1400/07/23 | 12:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sanazjoojoo عضویت: 1400/06/15 تعداد پست: 11279 گرفتگی فک کنم طبیعی باشه واکسن ک میزنی همون عوارض کرونا رو داره منم کرونا ک داشتم استخونام خیلی درد ... ممنونم عزیزم اصلا غیرطبیعی درد میکشه بگم بره دکتر پس
asal2000 عضویت: 1397/10/20 تعداد پست: 50275 مامانم دوز دوم ی طرفش کلا بی حس شده بود نمیتونست پاشه اصلا الان ده روز از دوز دومم میگذره ولی هنوز ح ... خب باید بره دکترر.بعد چندروز خوب نشده حتما باید میرفت فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
آندرومرا عضویت: 1400/04/01 تعداد پست: 6128 نه من نه ..ولی الان مامانم رفته چندجا دکتر همش بهش ویتامین دادان خب نباید بعد واکسن ویتامین بخوری بدتر اون ویروسی ک از طریق واکسن زده شده تقویتش میکنه امام زمان خوبم 🥺دعا کن خط قرمزا رو رد نکنم 🙏🤲. به حق این شب❤️ نیمه شعبان ۱/۱۲/۱۶
bبهاره مدیر استارتر عضویت: 1398/10/07 تعداد پست: 3284 گرفتگی فک کنم طبیعی باشه واکسن ک میزنی همون عوارض کرونا رو داره منم کرونا ک داشتم استخونام خیلی درد ... من الان نزدیک زدن دوز دوم هستم ..یعنی یک ماه گذشته خوب نشدم ..دومی بزنم بدبخت نشم ترسیدم بخداا 🐞برای نیتم ☝🏻 دونه صلوات میفرستی🐞
sanazjoojoo عضویت: 1400/06/15 تعداد پست: 11279 مامان منم بشدت به سختی راه میره ..اصلیه چیز عجیبی شده ...قبلاً ماشاالله همیشه پیاده رویی داش ... آره مامان من نون میپخت چن تا گاو نگه میداشت الان بزور میره دستشویی وقتی میخواد پاشه کلی درد میکشه
sanazjoojoo عضویت: 1400/06/15 تعداد پست: 11279 خب باید بره دکترر.بعد چندروز خوب نشده حتما باید میرفت آره بهش میگم بره فک کردم طبیعیه آخه بیماری کلیوی و ریوی هم داره
bبهاره مدیر استارتر عضویت: 1398/10/07 تعداد پست: 3284 خب نباید بعد واکسن ویتامین بخوری بدتر اون ویروسی ک از طریق واکسن زده شده تقویتش میکنه نخورده که ...دودوز زده یک ماه دوماه بعد اینجوری شده ...منم تازگی زدم ماه اول اینجوری شدم 🐞برای نیتم ☝🏻 دونه صلوات میفرستی🐞
bبهاره مدیر استارتر عضویت: 1398/10/07 تعداد پست: 3284 آره بهش میگم بره فک کردم طبیعیه آخه بیماری کلیوی و ریوی هم داره نه بابا مامان من چندجا رفت ححامتم کرد ..انکار نه انگار 🐞برای نیتم ☝🏻 دونه صلوات میفرستی🐞
آندرومرا عضویت: 1400/04/01 تعداد پست: 6128 من الان نزدیک زدن دوز دوم هستم ..یعنی یک ماه گذشته خوب نشدم ..دومی بزنم بدبخت نشم ترسیدم بخداا پیش ی دکتر قهار برین (متخصص)و ازشون سوال کنین امام زمان خوبم 🥺دعا کن خط قرمزا رو رد نکنم 🙏🤲. به حق این شب❤️ نیمه شعبان ۱/۱۲/۱۶
bبهاره مدیر استارتر عضویت: 1398/10/07 تعداد پست: 3284 پیش ی دکتر قهار برین (متخصص)و ازشون سوال کنین اره همین کارو میکنم 🐞برای نیتم ☝🏻 دونه صلوات میفرستی🐞