2777
2789
عنوان

نامزد😒

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 93 پست
بله منم ولی خب مقصر خودم بودم و الان نمیدونم چی بهش بگم باهم اشتی کنیم شما کمکم میکنی😔

تماس بگیر باهاش.... ازش معذرت خواهی کن حالا چه مقصر هستی یا نیستی کوتاه بیا...بگو حق تو بود..بعدم حرفهای عاشقونه که همه  بلدیم😍😍😍

شکر خدا که درپناه حسینم(ع) که عالم از این خوبتر پناهی ندارد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنگ بزن پس به گوشیش جواب نداد زنگ بزن خونش عزیزم نامزدی ک مث دوس دختر پسر نیست .معنیه قهر  توی ...

خیلی لجبازه زنگ میزنم جواب نمیده بعدش بهش میگم زنگ زدم جواب ندادی میگه کار داشتم😑

موقعی که قهر میکنه خیلی لجباز میشه

خدایا میشه عشقمو برگردونی🥺💔
نه گلم صیغه محرمیت خونده شده نامزدیم خیلی از هم فاصله داریم  بهش زنگ میزنم جواب نمیده فقط پری ...

اهان خوب خداروشکر 

چون گفتم اگر دوستی دعوات کنم ک خودت بابتش ناراحت کردی 

عزیزم حالا ک جوابت نمیده دیگه ن زنگ بزن ن پیام بده 

استوری و پستهای جذاب بزار انگار از اینکه نامزدت ن زنگ میزنه ن خبری میگیره ناراحت نیستی بیخیالی مجردی بهت خوش میگذره و ... اینطور وانمود کن ک فک نکنه الان میای اینجا تاپیک میزنی دنبال راه حلی و ناراحتی 😜

ی مدت پیگیرش نباش خودش میاد 

امااااااا وقتی اومد جوابشو بده کم محلی کن کاری خودش کرد نکن ولی شل هم نشو فک نکنه هروق رف میتونه برگرده....خلاصه دست پیش بگیر الان نوبت توعه ک قهر کنی متوجه شدی چی میگم؟اگر این کار کردی تا اخر عمر یادش میمونه ک از این خبرا نیس اگر نکردی و رفتی دنبالش و نازشو کشیدی تا اخر عمرت باید این کار بکنی اگر نکردی خودت عذاب میکشی

چطوری میخای توزندگی این رفتارارو تحمل کنی؟مردیکه دلش بیاد20روز بازنش قهرباشه اونم تودوران نامزدی دیگ ...

درسته ولی اگه مقصر خودم بودم چی؟ 

مردهای که قهر میکنن به درد زندگی نمیخورن ۲۰ روز خیلی زیاده که قهره مگه استوری چه مشکلی داشته من ت ...

استوری راجب فامیل و مادر شوهر بود که بعدش مامانش هم ازم ناراحت شد 

بله منم ولی خب مقصر خودم بودم و الان نمیدونم چی بهش بگم باهم اشتی کنیم شما کمکم میکنی😔

ببین روان شناسهامیگن ک دراینطورمواقع فرصت تنهابودن ب مرد بده اینقد پاپیچش نشو تودوسه بار برو سمتش اگه محل دادو آشتی کردین ک هیچی ولی اگه نکرد توام مثه خودش رفتارکن اون اگه رابطتتون براش مهم باشه ادامش نمیده وطولانیش نمیکنه ازاون مردهاس ک دم ب دقیقه قهرمیکنن وتوهی باید بری نازشو بکشی بنظرم توام خبری ازش نگیر ک اون دل نگرونت بشه اگه نشد وخبری ازش نبود کلا بی خیالش شو

وخدایی که دراین نزدیکی است❤
بیست روزه محلت نمیده .اینقدراویزون نباش .خودش،میاد مردااززنهای اویزون بدشون میاد.یکم ناز داشته باش

حتی اگه خودم مقصر باشم؟ 

استوری راجب فامیل و مادر شوهر بود که بعدش مامانش هم ازم ناراحت شد 

اووووه اوووووه 

پس حق داره نامزدت 

منم میگم کار بدی کردی وقتی اونا بهت کاری ندارن چرا پا رو دمشون میزاری 

حق داره نامزدت خیلی 

حالا بدو دنبالش 

اولا عزیزم شما ک دوس داری بزاری چرا نظرشو میپرسی دوما اگر واقعا درست نبوده نبود میزاشتی جدا از اینک ...

اخه تو اینستا ان بودم گف کجایی گفتم تواینستام از یه کلیپ خوشم اومده میخوام بزارم استوری بعد گفت بفرس ببینم منم فرستادم😔