_migmig_ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/03 تعداد پست: 643 عنوان نامزد😒 712 بازدید | 93 پست حدودا 20 روزه باهم قهریم سریه استوری هرروز هم بهش پیام میدم جوابم نمیده دیگه خسته شدم نمیدونم چه پیامی بهش بدم برای آشتی فقط میخوام امروز باهم آشتی کنیم💔شما کمکم میکنید چی بهش بگم باهم آشتی کنیماین هم بگم بخاطر موقعیت کاریش ازهم دوریم خدایا میشه عشقمو برگردونی🥺💔 1400/07/23 | 09:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fateme__banoo عضویت: 1399/02/16 تعداد پست: 14987 هروقت قهر میکنید فقط راه حلش حضوری هست پاشو برو پیشش خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد
paridokhtt عضویت: 1400/02/02 تعداد پست: 6439 بگو اگه قراره سر یه استوری بیست روز جبهه بگیری پس وای ب حال منی ک دلمو ب تو خوش کردم و انتظار دارم زندگیمو بسازی
_migmig_ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/03 تعداد پست: 643 هروقت قهر میکنید فقط راه حلش حضوری هست پاشو برو پیشش دوره ساعت ها فاصله داریم😔نمیدونم چجوری ازش معذرت خواهی کنم کع زود باهم آشتی کنیم😔💔 خدایا میشه عشقمو برگردونی🥺💔
kiyanat عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 6569 اگر دوستین بیخیال باش خودش برمیگرده اگر عقدین سرزده برو محل کارشحالا کدومی؟اینجا ب دوس پسر میگن نامزد ب شوهر عقد شده هم میگن نامزد
۲۹۲۶۱ عضویت: 1399/04/04 تعداد پست: 8735 بیست روز یا خدا....من طاقت یکساعت قهرم ندارم😊😊 شکر خدا که درپناه حسینم(ع) که عالم از این خوبتر پناهی ندارد.
bahar_76 عضویت: 1398/02/15 تعداد پست: 5744 ب نظرم زیادی رفتی سمتش خودشو گم کرده ✅مشکل عزیزخدای من خیلی بزرگتر از توست💪💪
_migmig_ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/03 تعداد پست: 643 بگو اگه قراره سر یا استوری بیست روز جبهه بگیری پس وای ب حال منی ک دلمو ب تو خوش کردم و انتظار دارم ز ... نه اخه ببینید یه کلیپ فرستادم براش گفتم اینو خیلی دوست دارم بزارم استوری راجبه فامیل بود بعد گفت نه نزار درست نیست من گذاشتم سرسرخود بودنم قهر کرده😔💔 خدایا میشه عشقمو برگردونی🥺💔
fateme__banoo عضویت: 1399/02/16 تعداد پست: 14987 دوره ساعت ها فاصله داریم😔 نمیدونم چجوری ازش معذرت خواهی کنم کع زود باهم آشتی کنیم😔💔 زنگ بزن پس به گوشیش جواب نداد زنگ بزن خونشعزیزم نامزدی ک مث دوس دختر پسر نیست .معنیه قهر توی این دوران رو اصن نمیفهمم خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد
mooanaa عضویت: 1399/04/22 تعداد پست: 45 چطوری میخای توزندگی این رفتارارو تحمل کنی؟مردیکه دلش بیاد20روز بازنش قهرباشه اونم تودوران نامزدی دیگه وای بحال ازدواج.قشنگ میخاد گربه رو دم حجله بکشه.بنظرم تو زیاد طرفش نرو بی محلش بکن مثه خودش اون خودش توجه نشون میده اگرم نداد بدون براش مهم نیستی وخدایی که دراین نزدیکی است❤
موگویی عضویت: 1398/01/20 تعداد پست: 5126 مردهای که قهر میکنن به درد زندگی نمیخورن۲۰ روز خیلی زیاده که قهرهمگه استوری چه مشکلی داشتهمن تجربه داشتم همش قهر میکرد آخرش طلاق گرفتم