_migmig_ مدیر عضویت: 1400/06/03 تعداد پست: 643 عنوان نامزد😒 | مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 93 پست حدودا 20 روزه باهم قهریم سریه استوری هرروز هم بهش پیام میدم جوابم نمیده دیگه خسته شدم نمیدونم چه پیامی بهش بدم برای آشتی فقط میخوام امروز باهم آشتی کنیم💔شما کمکم میکنید چی بهش بگم باهم آشتی کنیماین هم بگم بخاطر موقعیت کاریش ازهم دوریم خدایا میشه عشقمو برگردونی🥺💔 1400/07/23 | 09:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_migmig_ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/03 تعداد پست: 643 مگ چی استوری کردی؟ استوری فامیل بود یه ذره راجب فامیل بد گفته بود منم گذاشتم همه ببینن خدایا میشه عشقمو برگردونی🥺💔
لبخندماااه عضویت: 1400/06/21 تعداد پست: 1384 بیست روزه محلت نمیده .اینقدراویزون نباش .خودش،میادمردااززنهای اویزون بدشون میاد.یکم ناز داشته باش
_migmig_ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/03 تعداد پست: 643 خودتو خرد نکن، تو زندگی می مونی ها باشع😔 خدایا میشه عشقمو برگردونی🥺💔
paridokhtt عضویت: 1400/02/02 تعداد پست: 6439 نه اخه ببینید یه کلیپ فرستادم براش گفتم اینو خیلی دوست دارم بزارم استوری راجبه فامیل بود بعد گفت نه ... بهرحال اونقدرام مهم نبوده که بخاد بیست روز ازت رو برگردونه. الانش اینه فرداشو خدا بخیر کنه
mooanaa عضویت: 1399/04/22 تعداد پست: 45 ب نظرم زیادی رفتی سمتش خودشو گم کرده منم موافقم.ازقدیم میگن اویزون باشی گریزون میشه وبرعکسش وخدایی که دراین نزدیکی است❤
kiyanat عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 6569 نه اخه ببینید یه کلیپ فرستادم براش گفتم اینو خیلی دوست دارم بزارم استوری راجبه فامیل بود بعد گفت نه ... اولا عزیزم شما ک دوس داری بزاری چرا نظرشو میپرسیدوما اگر واقعا درست نبوده نبود میزاشتی جدا از اینکه نامزدت گفته نزار بگم باید ب حرفش گوش میکردی نه شاید وجه خوبی نداشته سوما هروق برگشت یا اگر خودت رفتی دست پیش بگیر پس نیافتی طوری رفتار کن توقع نداشتی بخاطر ی استوری این همه مدت ازت بی خبر باشه جوابت نده ....
۰۹۲ عضویت: 1399/08/21 تعداد پست: 647 استوری فامیل بود یه ذره راجب فامیل بد گفته بود منم گذاشتم همه ببینن توجه نکن بهش بزار اون بیاد طرفت قهر مال خانوماس😉 من لب دریا هم افتابه لازمم😑
آرتین552 عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 965 مردهای که قهر میکنن به درد زندگی نمیخورن ۲۰ روز خیلی زیاده که قهره مگه استوری چه مشکلی داشته من ت ... دقیقاً طراح سازه-kurd
farnazzzzzzzz عضویت: 1400/07/22 تعداد پست: 338 بیست روزه محلت نمیده .اینقدراویزون نباش .خودش،میاد مردااززنهای اویزون بدشون میاد.یکم ناز داشته باش اخ یادش بخیر دوران نامزدی تاپیک میزدم چقد ازین جوابا میشنیدم
_migmig_ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/03 تعداد پست: 643 اگر دوستین بیخیال باش خودش برمیگرده اگر عقدین سرزده برو محل کارش حالا کدومی؟ اینجا ب دوس پس ... نه گلم صیغه محرمیت خونده شده نامزدیمخیلی از هم فاصله داریم بهش زنگ میزنم جواب نمیده فقط پریشب گفت خودت یکاری میکنی که اینجوری میشم خدایا میشه عشقمو برگردونی🥺💔
_migmig_ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/03 تعداد پست: 643 بیست روز یا خدا....من طاقت یکساعت قهرم ندارم😊😊 بله منم ولی خب مقصر خودم بودم و الان نمیدونم چی بهش بگم باهم اشتی کنیمشما کمکم میکنی😔 خدایا میشه عشقمو برگردونی🥺💔
۰۹۲ عضویت: 1399/08/21 تعداد پست: 647 نه گلم صیغه محرمیت خونده شده نامزدیم خیلی از هم فاصله داریم بهش زنگ میزنم جواب نمیده فقط پری ... میخاد از الان ازش حساب ببری😒 من لب دریا هم افتابه لازمم😑
sanhv عضویت: 1399/11/29 تعداد پست: 10283 اسی تو ۲۰ روزه پیام دادی دو روز تحمل کن پیام نده نگران میشه خودش پیام میده من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!
_migmig_ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/03 تعداد پست: 643 ب نظرم زیادی رفتی سمتش خودشو گم کرده زیاد سمتش نرفتم به حرفش گوش ندادم اینجوری شد مقصر خودم بودماستوری که گذاشتم هم مامانش ازم ناراحت شد خدایا میشه عشقمو برگردونی🥺💔