2777
2789
عنوان

کممممممک واکسن زدم اینا چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 31 پست
اینا  ک  نوشتی  علایم  کروناس   ن  واکسن

وای نگو

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آره  ولی احتمالا تلقینه و میترسی

ممکنه.. ممنون

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣
استرس داری؟؟

نه ولی فشارم یه روز قبل از تزریق واکسن 14 بود 

تاثیر اونه؟؟؟ 

نه ولی فشارم یه روز قبل از تزریق واکسن 14 بود  تاثیر اونه؟؟؟

اشاید ولی معلومه بد جور استرس داری بیخیال باش ی قرص استامینوفن بخور و بخواب نهایت خدای نکرده کرونا باشه.

چی میشه مگه ...

این همه گرفتن 

بعد واکسن خودمم گرفتم

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
اشاید ولی معلومه بد جور استرس داری بیخیال باش ی قرص استامینوفن بخور و بخواب نهایت خدای نکرده کرونا ب ...

ای وای یعنی احتمال داره؟ نه ان شاء الله ک چیزی نیست 

ای وای یعنی احتمال داره؟ نه ان شاء الله ک چیزی نیست 

نه میگم اگه هم خدا نکرده باشه ...

بیخیال باش برو ی استامینوفن بخور و بخواب تا ببین علائمات چطوری میشه .

اگر خوب شدی ک هیچی 

نشدی برو دکتر

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز