2777
2789
عنوان

کممممممک واکسن زدم اینا چیه؟

422 بازدید | 31 پست

امروز واکسن دور اولمو زدم

بعد الان آبریز بینی دارم... 

قفسه سینه م هم درد میکنه

خوابم میاد ولی نمیتونم بخوابم سرم تیر میکشه

نمیرم خدانکرده😢😢

کسی اینجوری بوده؟ 

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه قفسه سینت درد میکنه حتما برو  نه عزیز ایشالله چیزی نیستش استرس نداشته باش

کجا برم.. دکتر؟ 

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣
واکسن چی زدی

سینو

تا سه روز طبیعیه نگران نباش یه استامینوفن بخور بخواب

انقد بدنم کوفته شده حال ندارم پا‌شم برم قرص بخورم 

تب ندارم که قرص چرا

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز