کلا با من مشکل داره.من کارمندم فقط اخر هفته میرسم برم خونش میگه چرا نمیای کمک من.میگه بچت به تو رفته ...
بگو اخه احمق بچه ی یک ساله چی از غرور میدونه باور کن از جای دیگ میسوزه
نباید تو دنیایی که: “چایی سبز بعد از جوشوندن زرده و چایی سیاه قرمز، ۷ تیر ۶ تا تیر داره، کولر گازی با برق کار میکنه و اَره برقی با بنزین، خواجه کرمانی شیرازیه و صائب تبریزی اصفهانیه و ستار همدانی تبریزی، ۳ تفنگ دار ۴ نفرن، عطاری ها عطر ندارن و قهوه خونه ها قهوه نمیفروشن، هزارپا ۶۰ تا پا داره، اچار فرانسه مال انگلیسه، با قاشق چای خوری چایی نمیخورن، جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، ۵۱ بر ۱۷ بخش پذیره” به کسی اعتماد کنی. (زندگی برای من قشنگه! خیلی چیزای دیگه توش هست که من دلم میخواد ببینم.. میخوام بمونم ببینم ظلم تا چه حد پیش میره! میخوام بمونم و ببینم آدم تا چه اندازه قوه ستم کشیدن داره؟ میخوام بمونم و تموم رنگهای رنگین کمون دروغ رو ببینم! میخوام بمونم و بنویسم..میخوام مردمو بشناسم..تو خیال میکنی شناختن آدمای خوب و بد خودش کم کیف داره؟گمون میکنی دیدن طبیعت و لذت بردن از طبیعت تموم شدنیه؟)
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
شوهرم خیلی پسرمو دوس داره ما خیلی سر پسرم حساسیم بعد بلند شد پسرمو برد بیرون و منم با مادرشوهرم دعوام شد.بعد شوهرم دیگه با مامانش حرف نزد گفت پاشو بریم
از وقتی وارد سایت شدم فهمیدم چه ادم های بد ذاتی وجود دارند☹ هرتاپیک از جاری ومادرشوهروشوهر عذابه
خدا اهلشون کنه اینا رو اینقدر شما رو عذاب ندهند😶😑
🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضامᅟ
بگو اخه احمق بچه ی یک ساله چی از غرور میدونه باور کن از جای دیگ میسوزه
کلا با من مشکل داره.میگه چرا نمیای هر روز کارامو کنی اینجا عروس همش خونه ی مادرشوهره.منم فقط هفته ای یک بار میرم اونم همش کنایه میزنه.به پسرم میگه مامانت بد اخلاقه مامانت مغروره
کلا با من مشکل داره.میگه چرا نمیای هر روز کارامو کنی اینجا عروس همش خونه ی مادرشوهره.منم فقط هفته ای ...
بگو من خودم شاغلم کارای خودمو نمیرسم انجام بدم چ توقعی داری شما والا من چهار ماه ی بار ب زور میرم خونشون تازه نزدیکم هس هر روزم بهم زنگ میزنن چقد احترام میذارن ولی صمیمی نمیشم تو هم ارتباطتو کمتر کن
نباید تو دنیایی که: “چایی سبز بعد از جوشوندن زرده و چایی سیاه قرمز، ۷ تیر ۶ تا تیر داره، کولر گازی با برق کار میکنه و اَره برقی با بنزین، خواجه کرمانی شیرازیه و صائب تبریزی اصفهانیه و ستار همدانی تبریزی، ۳ تفنگ دار ۴ نفرن، عطاری ها عطر ندارن و قهوه خونه ها قهوه نمیفروشن، هزارپا ۶۰ تا پا داره، اچار فرانسه مال انگلیسه، با قاشق چای خوری چایی نمیخورن، جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، ۵۱ بر ۱۷ بخش پذیره” به کسی اعتماد کنی. (زندگی برای من قشنگه! خیلی چیزای دیگه توش هست که من دلم میخواد ببینم.. میخوام بمونم ببینم ظلم تا چه حد پیش میره! میخوام بمونم و ببینم آدم تا چه اندازه قوه ستم کشیدن داره؟ میخوام بمونم و تموم رنگهای رنگین کمون دروغ رو ببینم! میخوام بمونم و بنویسم..میخوام مردمو بشناسم..تو خیال میکنی شناختن آدمای خوب و بد خودش کم کیف داره؟گمون میکنی دیدن طبیعت و لذت بردن از طبیعت تموم شدنیه؟)