2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا هیچکار نکردی خط،قرمز من بچه هامن کوچیکترین حرفیو محکم جواب میدم ب کسی جرات ندادم ب بچم حرفی ب ...

منم

حتی اجازه نمیدم کسی ب شوخی چیزی بهشون بگه

جررشون میدم😤

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤
بحثمون شد شدید باهم

بچت چیکار کرد مگه

مثل بنز باش بزار واسه به دست آوردنت تلاش کنن و مواظبت باشن، از همه شیطون تر بودیم از همه آروم تر شدیم، بی اعصابما ریپ نزن زیاد روم  

من اگه جات بودم انقدر جلوخودش زخم زبون مسزدم با این کارش به شوهرمم میگفت بره به مامانش بگه دیگه از این گه ها نخوره 

😑😑😑 اعصابم خورد شد ببخشید بی ادبی کردم 

اخه بچه یه ساله چی داره بخوای بزنیش 

من اگه جات بودم اصلا خونه مادرشوهره نمیرفتم

🦋⚡
بچه ی من وقتی یه جای جدیدی میریم میچسبه به من بعد هی گفت بیا پسر منم نمیرفت اونم گرفت زوری بردش پسر ...

واااای🙄🙄

مادر شوهرت چند سالشه اه اه اه

چهار سال خواننده ی خاموش بودمهر وقت دیدی حق با تواه ریپ نزن مرسییی😅😅 هر کجا دیدی تاپیک جالبه تگم کن😃😃

قهر کن و نرو

نذار شوهرتم بره

کاری کن شوهرت به خاطر بچه مادرش رو سرزنش کنه 

به ارواح جدم کاربری دست دو نفره وگرنه اینقدر احمق نیستم که تاپیک هایی بزنم که زمین تا آسمون مغایرت دارن:/