من یازده ساله ازدواج کردم مادرشوهرم هم بلایی نبوذ سرم بیاره ولی اولین بار سر پسرم چنان بلایی سرش اوردم که تا اخر عمرش یادش نره، یکبار پدرشوهرم یه سیلی زد به پسرم من هیچی نگفتم ولی اخم کزدم مادرشوهرم برگشت گفت مگه از خونه بابات اوردی که اخم کردی خوب کردیم برگشتم گفتم اون دختر تو از خونه باباش بچه می بره ما جهزیه می بریم بعد خونه شوهر بچه دار میشیم بعدش هم به شناسنامه ات نگاه کن بعد ادعا کن که بچه ی شماست پسرم بچه من و شوهرمه احدی هم حق نداره بگه بالا چشمت ابرو، بعدش هم ماهی یکبار می رم راحتم
گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
حرف زیادی میزنه .به قول دکتر هلاکویی بچه تا دو سالگی همینجوریه .بزرگتر میشن بهتر میشن .الان دختر من با عمه و دایش خوبه ولی با بقیه هنوز همینجوریه با این که اونا دورن.
من اصلا صمیمی نیستم میرم خونش در حد حرفای معمول.ولی خوب متوجه نیست که من خونه ی خودم کار دارم بچم هز ...
پس کم محلی بهترین جوابه دیگ نرو اصلا ارامشت از هر چیزی مهم تره
نباید تو دنیایی که: “چایی سبز بعد از جوشوندن زرده و چایی سیاه قرمز، ۷ تیر ۶ تا تیر داره، کولر گازی با برق کار میکنه و اَره برقی با بنزین، خواجه کرمانی شیرازیه و صائب تبریزی اصفهانیه و ستار همدانی تبریزی، ۳ تفنگ دار ۴ نفرن، عطاری ها عطر ندارن و قهوه خونه ها قهوه نمیفروشن، هزارپا ۶۰ تا پا داره، اچار فرانسه مال انگلیسه، با قاشق چای خوری چایی نمیخورن، جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، ۵۱ بر ۱۷ بخش پذیره” به کسی اعتماد کنی. (زندگی برای من قشنگه! خیلی چیزای دیگه توش هست که من دلم میخواد ببینم.. میخوام بمونم ببینم ظلم تا چه حد پیش میره! میخوام بمونم و ببینم آدم تا چه اندازه قوه ستم کشیدن داره؟ میخوام بمونم و تموم رنگهای رنگین کمون دروغ رو ببینم! میخوام بمونم و بنویسم..میخوام مردمو بشناسم..تو خیال میکنی شناختن آدمای خوب و بد خودش کم کیف داره؟گمون میکنی دیدن طبیعت و لذت بردن از طبیعت تموم شدنیه؟)
پس کم محلی بهترین جوابه دیگ نرو اصلا ارامشت از هر چیزی مهم تره
من اشتباهی ازدواج کردم با اینکه شوهرم خوبه ولی عذاب می کشم.یه تک دختر بودم کارمند و خونه ی بابام اصلا کار انچنانی نکردم من از بس فرصت نمیکنم برا خونه خودمم گاهی یکیو میگیرم کمک ولی مادرشوهرم انتظار داره برم کمکش هر روز
کمتر برم شوهرمو عذاب میده .اون بنده خدا این وسط بی تقصیره ولی من اشتباه کردم خیلی خانوادش بدن
منم شوهرم خوبه ولی متاسفانه خانوادش دوست دارن سر به تنم نباشه، مادرشوهرم اینا کرونا گرفتن بعدمن غذا و ابمیوه هر روز می فرستم بجای تشکر نفرینم کرده گفته زنت چرا نمیاد خونه ام رو تمیز کنه و بهم سر بزنه، ده روز دیگه زایمان دارم ببین این ادم انصاف سرش میشه، من ماهی یکبار میرم، ولی شوهرم هر روز میره سر می زنه
گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است