2777
2789
دو سال صبر کردم بخاطرش و همه دختر ها رو کنار گزاشتم الان بخاطرش رفیقامم کم کردم امسال از عید کلا دو ...

اگه اینطوریه ک حتمن عشقه هوس بود از سرت میپرید

کاربری قبلیم بخاطر مسائل....پوکید  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با سیاست پیش برو یعنی غیر مستقیم بگو

همین کارو کردم گفتن فوق دیپلم ک گرفتی رفتی خدمت بعدش که میشه ۴ سال دیگه و تا اون موقع احتمال زیاد ازدواج کنه دختره و چون دختر خوبی هم هست حتی واسه مخ زدن هم جلو نرفتم چون احتمال ۹۹ درصد با کسی نبوده و نمیخواستم خراب بشه 

همین کارو کردم گفتن فوق دیپلم ک گرفتی رفتی خدمت بعدش که میشه ۴ سال دیگه و تا اون موقع احتمال زیاد از ...

من چرا اول فکر کردم شما دختری😶

خب حالا ک پسری، بنطرم برو و از حست بهش بگو

مخ زدن لازمه تو این شرایط

ب خودت وابستش کنی مطمئن باش صبر میکنه و ازدواج نمیکنه

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
نگا من دختر بازی و ... تا ۱۶ سال زیاد کردم و از ۱۶ بخاطر اون گزاشتم کنار کلا و حتی نرفتم مخش رو هم ب ...

شما هنوز باید به فکر شغل و تحصیلت باشی ، کسی نمیتونه به یه پسر نوزده ساله که نه کار داره نه سرمایه انچنانی نه دوران بلوغ رو کامل طی کرده به عنوان همسر تکیه کنه ، از بحر رمان بیرون بیا ، زن گرفتن فقط بله عقد و شما بیرون خونه کار کنی اون از صبح تا شب دیوارای خونه رو نگاه کنه و بهت بگه عاشقتم و در آغوشت باشه نیست ..ازدواج یعنی مسئولیت ، شما میدونی مسئولیت درقبال زن یعنی چی؟!

منتظر ..🤍🍃