2777
2789

اگر دوست داشته باشه پات میمونه من ده سال منتظر موندم ولی یکی از اعضای خانوادت که بهش اعتماد داری در جریان بزاری بهتره بهش معرفیش کن،من شوهرم همین کار کرد بعدم رفت خدمت کار راه انداخت و بعد اومد خواستگاری 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فکر نکنم واست کاری کنن دوست داداش منم بهم پیشنهاد داد ازم خواستگاری کرد بعد گفت به خانوادم میگم بااینکه تک پسر بود از لحاظ مالی همین حالاش خونه داره میتونه ماشین واسش بخرن یا حتی مغازه بخرن وسایلش واسش بهترین مراسمم بگیرن ولی خب بهش گفتن درست تموم کن 27 سالگی وارد شرکت نفت یا گاز شدی زن بگیر تازه اون 20 سالش بود 

تازه از سربازی معافم شد 

و اینقدر نه آوردن واسه زود ازدواج کردن 

البته اینکه خانواده کاملا با سواد باکلاس پولداری بودن هم بی تاثیر نیست هرچی پسر دارن شرکت گاز یا نفت همه مهندس دخترا هم فرهنگی حتی مامان خودش زنعموش عموش عمه هاش معلم و مدیر بودن 

من جای دختره باشم جدیتون نمیگیرم ، شما تو این سن و سال به خاطر نوسانات بلوغ و گرایش به جنس مخالف به اون دخترخانم حس پیدا کردین که به زودی از بین میره ، میری دانشگاه ده نفر دیگه می بینی و کم کم وارد اجتماع میشی و می بینی چقدر معیاراتت برای ازدواج عوض شده ، اونوقت اون دختره طفلک ضربه شدیدی می بینه ..

پس نه آینده و روحیه اونو خراب کن ، نه با بچگیت زندگی خودتو خراب کن ، بشین سر درس و زندگیت و به فکر پیشرفت مالی و کار در کنار تحصیلت باش ، زندگی خیلی با رمانا فرق داره اقا پسر ، پول نداشته باشی از چشمش میوفتی و خودتم بی اعتماد به نفس میشی ، اون دختر نیاز به مرد داره نه یه پسر بچه که تازه به سن قانونی رسیده و زندگی مستقلی نداشته و نداره 

منتظر ..🤍🍃
میدانم کسیو میشناسم سه ماه مونده به پایان خدمتش عروسی گرفت از خدمت فرارکرد الان دوسه تا بچه داره سرب ...

یارو قبل خدمتش رفت خواستگاری دختره وپدرش قبول کردند پدربزرگ دختر مخالف بود اما به پسر قول داداگرخدمتشوتمام کنه همه چیو براش جور کنه حتی خانه گفت پسرش پیمانکار آشپزخانست ببرش سر کارخانه پسرش توروستا بهش بده تا زندگی کنه یا حتی پول رهن خونه توشهر محل کار بهش میده حتی حاضرشد پول عروسیشوکامل خودش حساب کنه به شرط پایان خدمت اماپسر ودختروپدردختر گوش نکردند عروسی برپاشد پسردیگرخدمت نرفت حتی چندبار دستگیر شد زندان رفت به خاطر سه ماه خدمت

ب پای پسرا نباید موند اکثریت لیاقت ندارن بهشون خیانت کنی نااحت میشن اه نفرین ولی برعکس بشه خودشون خبانت کنند توقع بخشندگی بزرگی دارن 

ب پسرا خیانت نکنی اونا میکنند اکثریت همینن

ماموندیم ادم بودیم اخرش این شد

من جای دختره باشم جدیتون نمیگیرم ، شما تو این سن و سال به خاطر نوسانات بلوغ و گرایش به جنس مخالف به ...

نگا من دختر بازی و ... تا ۱۶ سال زیاد کردم و از ۱۶ بخاطر اون گزاشتم کنار کلا و حتی نرفتم مخش رو هم بزنم من رفیقا مو گزاشتم کنار و.... خیلی از کار ها

یکی از رفیقام ۱۸ سالش رفته نشون کرده تو خونه میگفتن خیلی زوده اینا خب منم بگم همین حرف ها رو به من م ...

با سیاست پیش برو

یعنی غیر مستقیم بگو

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲