2777
2789
دو سال صبر کردم بخاطرش و همه دختر ها رو کنار گزاشتم الان بخاطرش رفیقامم کم کردم امسال از عید کلا دو ...

اگه اینطوریه ک حتمن عشقه هوس بود از سرت میپرید

کاربری قبلیم بخاطر مسائل....پوکید  

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

با سیاست پیش برو یعنی غیر مستقیم بگو

همین کارو کردم گفتن فوق دیپلم ک گرفتی رفتی خدمت بعدش که میشه ۴ سال دیگه و تا اون موقع احتمال زیاد ازدواج کنه دختره و چون دختر خوبی هم هست حتی واسه مخ زدن هم جلو نرفتم چون احتمال ۹۹ درصد با کسی نبوده و نمیخواستم خراب بشه 

همین کارو کردم گفتن فوق دیپلم ک گرفتی رفتی خدمت بعدش که میشه ۴ سال دیگه و تا اون موقع احتمال زیاد از ...

من چرا اول فکر کردم شما دختری😶

خب حالا ک پسری، بنطرم برو و از حست بهش بگو

مخ زدن لازمه تو این شرایط

ب خودت وابستش کنی مطمئن باش صبر میکنه و ازدواج نمیکنه

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
نگا من دختر بازی و ... تا ۱۶ سال زیاد کردم و از ۱۶ بخاطر اون گزاشتم کنار کلا و حتی نرفتم مخش رو هم ب ...

شما هنوز باید به فکر شغل و تحصیلت باشی ، کسی نمیتونه به یه پسر نوزده ساله که نه کار داره نه سرمایه انچنانی نه دوران بلوغ رو کامل طی کرده به عنوان همسر تکیه کنه ، از بحر رمان بیرون بیا ، زن گرفتن فقط بله عقد و شما بیرون خونه کار کنی اون از صبح تا شب دیوارای خونه رو نگاه کنه و بهت بگه عاشقتم و در آغوشت باشه نیست ..ازدواج یعنی مسئولیت ، شما میدونی مسئولیت درقبال زن یعنی چی؟!

منتظر ..🤍🍃