2777
2789
عنوان

مادرا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 1015 بازدید | 96 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خوبین  من به شکا به راهکاری میدم لطفا به مامان زیبا بکین انجام بدن انشالله نتیجع بگیرن

چی؟

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...
هیچ خبری نداریم الان تگت میکنم

عزیزن منو کجا تگ کرده بودین ترکیده تاپیک 

اگ دورهمی جدیدی هم هس یادتون نره منم صدا بزنین

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...
سلام عزیزم خوبی  من فقط ی روز نبودم  چی شده میشه یه توضیحی بدی  کدوتنبل قضیه اش چی ...

گویا زیبا رو تهدید کرده. انگار جدی بود قضیه. 

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️

سلام عزیزم. خبری شد از زیبا؟

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
تهدید برای چی؟  زیبا ک باهمه خوب صحبت میکنه چه دشمنی داشته؟

نمیدونم والا بعضیا ذاتشون خرابه. انگار ب زیبا گفته که من رفتم شوهرتو پیدا کردم و رنگ لباسش فلان بوده و اینا. دیگه خبری نشد از زیبا. الانم که تاپیک که بچه ها بوده ترکیده بود

نمیدونم والا بعضیا ذاتشون خرابه. انگار ب زیبا گفته که من رفتم شوهرتو پیدا کردم و رنگ لباسش فلان بوده ...

مرسی گلم زیباهم طفلی شانس نداره انگار

تاپیکی چیزی دیدی منو تگ کن ،ممنونت میشم 

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍
مرسی گلم زیباهم طفلی شانس نداره انگار تاپیکی چیزی دیدی منو تگ کن ،ممنونت میشم 

اره طفلک خیلی ناراحت شدم.

چشم عزیزم تگ میکنم البته اگه منو هم تگ کردن

چی شد بچه ها؟ خبر تازه؟

خبر که صبح بودی؟

یه نفر با ایدی سارا به چند نفر پیام داده که من خواهرشم حالم خوبه نگران نشید

یکم مشکوکه اکثرا گفتن احتمالا شوهرشه

حالا قرار شد خیلی در موردس حرف نزنیم تا یه مدت 

چون یکی اوند گفت همه چز داره رصد میشه و فعلا حرف نزنید چون زندگیش در خطره

برای همین همه تاپیکارو تعطیل کردیم