2777
2789
عنوان

مادرا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 1015 بازدید | 96 پست

عزیزم لز سارا خبری داری؟؟

بچه ها کجا جمع هستن

چرا مارو تگ نمیکنن به خدا ما هم نگرانیم😑😔😔😔

🏴با آل علی هر که در افتاد وَر افتاد🏴یا حیدر کرار زند نقش به زودی بر پرچمِ سبزِ عربستانِ سقوطی🤩✌ ما برای بااااورهایمان جان میدهیم و به مرگ لبخند میزنیم ✌🤩 شما چی؟؟😉
عزیزم لز سارا خبری داری؟؟ بچه ها کجا جمع هستن چرا مارو تگ نمیکنن به خدا ما هم نگرانیم😑😔😔😔

من الان انلاین شدم نمیدونم بزار ببینم کجان

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم نگرانشم براش ۷بار ایه الکرسی خوندم

من روزه بودم امروز همش براش دعا میخوندم

ولی از استرس اصلا نمیدونستم چی دارم مبگم

کل تاپیکاشم حذف شده

اینکه نیومده احتمالا اتفاق بدی افتاده(خدا نکنه واقعا)

خدا کمکش کنه

سلام عزیزم چی شده  از کجا متوجه شدی سارا لو رفته  خدایا چقدر بهش گفتم برو 😭😭😭

خودش گفت کدوتنبل بود همون رفته تا بانک و ادرس بانک و فامیلی شوهرش و رنگ لباسشو دقیق گفته سارای ساده هم همون اول گفتهذارهذخودش اینم تهدید کرده

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

چشم میترسم بهش پیام بدم گوشیش دست شوهرش باشه

من الان انلاین شدم نمیدونم بزار ببینم کجان

باشه عزیزم

خدا خیرت بده

🏴با آل علی هر که در افتاد وَر افتاد🏴یا حیدر کرار زند نقش به زودی بر پرچمِ سبزِ عربستانِ سقوطی🤩✌ ما برای بااااورهایمان جان میدهیم و به مرگ لبخند میزنیم ✌🤩 شما چی؟؟😉
چشم میترسم بهش پیام بدم گوشیش دست شوهرش باشه

شمارشو داری؟

وای پیام نده 

خطرناکه

خودش گفت کدوتنبل بود همون رفته تا بانک و ادرس بانک و فامیلی شوهرش و رنگ لباسشو دقیق گفته سارای ساده ...

وای بر من

وزن شروع ۹۳. 😢تاریخ شروع ۱/آبان/۱۴۰۰هدف اول ۸۵😍هدف های بعدی رو بعداً میگم😊۱۵ آبان ۹۲/۴۰۰☹️۱۵ آذر ۹۱
خودش گفت کدوتنبل بود همون رفته تا بانک و ادرس بانک و فامیلی شوهرش و رنگ لباسشو دقیق گفته سارای ساده ...

سلام منم نگران سارام اگ میشه منم تگ کنین تاپیک جانان

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...

سلام عزیزم منم آذر توروخداااااااااااا بگو آخرین خبر از مامان زیبا چی داری؟ کجا دورهمی دوباره زدید که من بی خبرم دارم دلشوره دارم منم خبر کن گلم

خدایا چنان کن سرانجام کارتوخشنودباشی ومارستگار
سلام عزیزم منم آذر توروخداااااااااااا بگو آخرین خبر از مامان زیبا چی داری؟ کجا دورهمی دوباره زدید که ...

هیچ خبری نداریم الان تگت میکنم