2777
2789
عنوان

مادرا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 1015 بازدید | 96 پست
خبر که صبح بودی؟ یه نفر با ایدی سارا به چند نفر پیام داده که من خواهرشم حالم خوبه نگران نشید یکم م ...

😰

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم چه خبر از مامان زیبا چی شده 

بعد دو روز اومدم شوکه شدم 

اگه اینجا نمیشه گفت تو خصوصی بگو

خدا را آنقدر در زندگیتان احساس کنید تا زندگی حس زیبایش را به شما ببخشد

سلام 

از ساراجون چ خبر؟ اطلاعی دارین

خواهرش ب کی پیام داده؟چطور پیام داده؟

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...

سلام بچه ها

کاربر کدو رو یادتونه؟ 

دیروز حدود ۱۰ و نیم صبح تو تاپیک نظرات زیبا بهش گفت درخواست دوستی ام رو قبول کن کار واجب دارم حدود دو ساعت بعد زیبا یه پیام خداحافظی تو تاپیک اش فرستاد که من برای همیشه باید برم؛

دیروز ظهر بچه ها اومدن تو خصوصی ازش پرسیدن چرا باید بری گویا به دو کاربر گفته کدو آدرس محل بانک شوهرم و فامیلی شوهرم رو فهمیده و گفته تنها راهی که کاری به کارت نداشته باشم اینه که برای همیشه از این سایت بری!

گفته به مامانم زنگ زدم گفته خودت به شوهرت اعتراف کن قبل از اینکه دیگران بهش بگن و اونم گفته می‌خوام به شوهرم مختصر بگم من بدون اعلام اسامی و نشانی خاطراتم رو گفتم؛

گویا دیروز ظهر که شوهرض اومده خونه بهش گفته چون از اون موقع به بعد دیگه نیومد سایت و جواب خصوصی هیچ کس رو نداد؛

امروز صبح تو خصوصی ۵ تا از بچه ها یه پیام اومده که من خواهرش هستم به سایت وارد نیستم زیبا امروز چند بار بهم زنگ زده که بهتون بگم سالمه و دیروز شوهرش گوشی اش رو ازش گرفته؛

البته سحر بانو امروز می‌گفت حدس میزنه این خواهرش نبوده شوهرش بوده که پیام داده!

حالا خلاصه مراقب پیام هایی که تو خصوصی به زیبا میدین باشید چون متاسفانه کاربری اش دست اطرافیان اش هست نه خودش؛

اینم بگم دیگه شاید زیبا از ترس کدو هیچ وقت نیاد سایت  

زیبا خواهش کرده دیگه اسم واقعی اش تو سایت گفته نشه که کدو تحریک نشه باز؛

🍀🌻خدایا چنان کن سرانجام کار، تو خشنود باشی و ما رستگار 🌻🍀
سلام بچه ها کاربر کدو رو یادتونه؟  دیروز حدود ۱۰ و نیم صبح تو تاپیک نظرات زیبا بهش گفت درخوا ...

سلام عزیزم 

ممنونم 

بعید میدونم همسرش به این راحتیا گذشته باشه 🤔🤔  ان شاالله که همینطور باشه و حالش خوب باشه 

با این تلقین خیالم راحتتره

خدا را آنقدر در زندگیتان احساس کنید تا زندگی حس زیبایش را به شما ببخشد
سلام عزیزم  ممنونم  بعید میدونم همسرش به این راحتیا گذشته باشه 🤔🤔  ان شاالله که ه ...

چون خودش به همسرش گفته گویا خیلی مختصر گفته که فقط گوشی رو ازش گرفته البته شاید یه کتک مختصر هم زده باشه

🍀🌻خدایا چنان کن سرانجام کار، تو خشنود باشی و ما رستگار 🌻🍀
کی گفته اینو؟؟

دقیق یادم نیس ولی خوندم ب یکی از کاربرا تو خصوصی گفته

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...