2777
2789
عنوان

مادرا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 1015 بازدید | 96 پست

سلام عزیزم لطفااگراز ساراخانم اطلاعی پیدا کردید،منو هم مطلع کنید.من در نظرات کم شرکت میکردم اما از اول بودم.چندین سال خواننده خاموش بودم به عشق ساراجان، عضو شدم.از دیروز که دیدم سارا خانم نیست، انگار یک چیزی گم کردم، از خواهرخودم بیخبرم،اولین باره کسی راکه ندیدم، براش از شدت دلتنگی گریه میکنم.خواهش میکنم اگر ازش خبری شد حتماصددرصد بمن خبر کنید.خانم بااخلاق و مهربونی بود.حرف هاش به دلم می نشست.💐

توکل بر خدایت کن، کفایت میکند حتما🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها کاربر کدو رو یادتونه؟  دیروز حدود ۱۰ و نیم صبح تو تاپیک نظرات زیبا بهش گفت درخوا ...

ممنون عزیزم که توضیح دادید. اگر خودساراجان ، به حاج آقاشون گفته، خیلی بهتره تا از شخص دیگری بشنوه.حتما خودش طوری گفته که فقط تنبیهش همین گرفتن گوشی بوده، شاید اصلا نگفته باشه کجا حرفی از زندگی زده. با اخلاقی که من در این چند وقت از ساراخانم فهمیدم، واقعا درسته که به خواهرش گفته به ما بگه حالش خوبه. چون ساراخانم اونقدر مودب بود و نمیخواست ما را معطل و منتظر نگه داره حتی شبها می‌گفت شب بخیر و دیگه منتظر نباشید خاطره امشب قرار نمیدم و ما رابیخبر نمی‌گذاشت. ما را خواهر میدونست و چون واقعا دوست داشت، الان دل ما هم دوستش داره.

توکل بر خدایت کن، کفایت میکند حتما🌹
چون خودش به همسرش گفته گویا خیلی مختصر گفته که فقط گوشی رو ازش گرفته البته شاید یه کتک مختصر هم زده ...

ممنون 🌺❤️

خدا را آنقدر در زندگیتان احساس کنید تا زندگی حس زیبایش را به شما ببخشد

سلام عزیزم دخترت تب داشت دوستان چندتا راهکار بهت داده بودن به منم بگو بی زحمت. پسرم دوروزه تب داره استامینوفن و چرک خشک کن وپاشویه و سوپ و آبمیوه رو مدام بهش میدم ولی فایده نداره. دیروزم بردیمش آزمایش خون وادرار مشکلی نبود

گر نگهدار من آن است که من میدانم، شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد!!

سلام خانوما  

بچه هایی که تو خصوصی با مامان زیبا در ارتباط هستید لطفاً کمی ملایم تر تو خصوصی به مامان زیبا پیام بدید  

گویا خواهرش هر روز تلفنی پیام های خصوصی رو به مامان زیبا میگه و گفته چون بعضی بچه ها تو خصوصی خیلی بهش بد و بیراه گفتن زیبا کلی گریه کرده  

درد زیبا رو بدتر نکنیم!!

انگار زیبا قبل اینکه به شوهرش بگه حافظه اینترنت اش رو پاک کرده و به شوهرش هم اسم این سایت رو نگفته برای همین ۹۹ درصد اونی که تو خصوصی در ارتباط هست فقط خواهرشه؛

باتوجه به اینکه زیبا تا چند ماه دیگه ممکنه گوشی نداشته باشه و از طریق خواهرش با ما در ارتباط هست لطفاً تو خصوصی توهین نکنید بهشون و پیام‌های خوب بدید   

اینم بگم شاید خواهرش پیامهاتونو برای مادرشون هم بخونه پس تو این چند ماه با احتیاط پیام بدید  

🍀🌻خدایا چنان کن سرانجام کار، تو خشنود باشی و ما رستگار 🌻🍀
سلام عزیزم دخترت تب داشت دوستان چندتا راهکار بهت داده بودن به منم بگو بی زحمت. پسرم دوروزه تب داره ا ...

سلام

اینو بچه ها قبلا تو تاپیک مامان زیبا گذاشته بودن من کپی کردم تو گوشیم:
سیب رنده کن عسل و گلاب هم بهش بزن بده بچه ها بخورن تبشون پایین میاد برای خودتون هم خوبه
عسل و سیادونه هم خیلی عالیه

البته دوره ۳ روزه داره مهربانو خانوم نگران نباش همون قطره یا شربت استامینوفن کودکان رو هر ۸ ساعت بدی کافیه  

آبمیوه صنعتی هم اصلا نده حالش رو بدتر می‌کنه یا آبمیوه خونگی بده یا همون میوه رو بهش بده؛

سلام عزیزم دخترت تب داشت دوستان چندتا راهکار بهت داده بودن به منم بگو بی زحمت. پسرم دوروزه تب داره ا ...

چندسالشه؟

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

ممکنه تب روزئلا باشع 

دخترم منم تو ۳سالگی اینا ۳روز تب مداوم بالا بدون هیچ علایمی دلشت هیچ تب بری زیاد اثر نمیکرد مثل تو ازمایش ادرارم بردم ولی بعد ۳روز قطع شد و بدنش دون دون های قرمز زد تا یک روز بعد اونا هم از بین رفتن .دکترش تب روزیلاس تنها علامت تب بالاس و مقاوم و ۳روزه و بی حالی کودک بعد از ۳روز خودبخود میره تنها راهش اینه نزاری تشنج کنه و تبش خیلی بالا بره 

عزیزم من یک دستمال بزرگ نم دار برمیداشتم پاهاشون از پایین مچ تا انگشتاش  تو اون میپیچیدم .روی سرشم مدام دستمال نمدار میزاشتم و پاشپیه اش میکردم از داروهای تب بر هم ایتفاده میکردم 

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
سلام خانوما     بچه هایی که تو خصوصی با مامان زیبا در ارتباط هستید لطفاً کمی ملایم تر تو ...

عه پس سارا چیزی از نی نی سایت نگفته 

خواهرش نگفته که سارا چیا گفته به شوهرش

عه پس سارا چیزی از نی نی سایت نگفته  خواهرش نگفته که سارا چیا گفته به شوهرش

خواهرش هم گفته ما نمیدونیم چیا از خانواده امون گفته تو اینترنت؛ حتی خواهر و مادرش هم دقیق نمی‌دونن قضیه چی بوده

خواهرش هم گفته ما نمیدونیم چیا از خانواده امون گفته تو اینترنت؛ حتی خواهر و مادرش هم دقیق نمی‌دونن ق ...

⁦🤦🏻‍♀️⁩⁦🤦🏻‍♀️⁩⁦🤦🏻‍♀️⁩

یعنی در این حد سربسته

ممکنه تب روزئلا باشع 

دخترم منم تو ۳سالگی اینا ۳روز تب مداوم بالا بدون هیچ علایمی دلشت هیچ تب بری زیاد اثر نمیکرد مثل تو ازمایش ادرارم بردم ولی بعد ۳روز قطع شد و بدنش دون دون های قرمز زد تا یک روز بعد اونا هم از بین رفتن .دکترش تب روزیلاس تنها علامت تب بالاس و مقاوم و ۳روزه و بی حالی کودک بعد از ۳روز خودبخود میره تنها راهش اینه نزاری تشنج کنه و تبش خیلی بالا بره 

عزیزم من یک دستمال بزرگ نم دار برمیداشتم پاهاشون از پایین مچ تا انگشتاش  تو اون میپیچیدم .روی سرشم مدام دستمال نمدار میزاشتم و پاشپیه اش میکردم از داروهای تب بر هم ایتفاده میکردم 

سلام خانوما     بچه هایی که تو خصوصی با مامان زیبا در ارتباط هستید لطفاً کمی ملایم تر تو ...

حالش چطوره؟

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️