دخترم از دیروز گرفتکی بینی و عطسه و گلو درد داره مثلا من نگاه کردم گلوش قرمز بود کمی
به نظرتون کروناس؟
اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دیروز حدود ۱۰ و نیم صبح تو تاپیک نظرات زیبا بهش گفت درخواست دوستی ام رو قبول کن کار واجب دارم حدود دو ساعت بعد زیبا یه پیام خداحافظی تو تاپیک اش فرستاد که من برای همیشه باید برم؛
دیروز ظهر بچه ها اومدن تو خصوصی ازش پرسیدن چرا باید بری گویا به دو کاربر گفته کدو آدرس محل بانک شوهرم و فامیلی شوهرم رو فهمیده و گفته تنها راهی که کاری به کارت نداشته باشم اینه که برای همیشه از این سایت بری!
گفته به مامانم زنگ زدم گفته خودت به شوهرت اعتراف کن قبل از اینکه دیگران بهش بگن و اونم گفته میخوام به شوهرم مختصر بگم من بدون اعلام اسامی و نشانی خاطراتم رو گفتم؛
گویا دیروز ظهر که شوهرض اومده خونه بهش گفته چون از اون موقع به بعد دیگه نیومد سایت و جواب خصوصی هیچ کس رو نداد؛
امروز صبح تو خصوصی ۵ تا از بچه ها یه پیام اومده که من خواهرش هستم به سایت وارد نیستم زیبا امروز چند بار بهم زنگ زده که بهتون بگم سالمه و دیروز شوهرش گوشی اش رو ازش گرفته؛
البته سحر بانو امروز میگفت حدس میزنه این خواهرش نبوده شوهرش بوده که پیام داده!
حالا خلاصه مراقب پیام هایی که تو خصوصی به زیبا میدین باشید چون متاسفانه کاربری اش دست اطرافیان اش هست نه خودش؛
اینم بگم دیگه شاید زیبا از ترس کدو هیچ وقت نیاد سایت
زیبا خواهش کرده دیگه اسم واقعی اش تو سایت گفته نشه که کدو تحریک نشه باز؛
🍀🌻خدایا چنان کن سرانجام کار، تو خشنود باشی و ما رستگار 🌻🍀