2777
2789
عنوان

کتک خوردم خیلی ناراحتم از کسی ک با عشق انتخابش کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 155282 بازدید | 917 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای چیییی مگه ازت خطایی دبده

خطا ببینه ،مگه چاره خطا کتکه؟؟؟

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

حس میکنم شکست خوردم ...به زور باهاش ازدواج کردم بابام مخالف بود 

خانواده ش انقدر بی فرهنگ بودن باعث شدن بابام مریض شد ..از روزی ک عقد کردم زندگیمون خراب شد ولی باز میگفتم خوشبخت ترینم ..اشکام بند نمیاد

داشتم با دوستم تلفنی حرف میزدم 

بعد بچه کوچیکم هی اویزونم بود تلفنم رسمی بود شاید دو ساله حرف نزده بودم باهاش ...هی اشاره کردم بچه رو بگیر نگهدار ..گوش نداد 

لم داده بود رو مبل داشت تو اینیستا کیلیپ میدید 

بچه رو سرامیک لیز خورد ی ده ثانیه نفسش رفت کبود شد ...بعد به جا دلداری بمن شروع کرده فحش دادن ک تو تلفنتو تموم کن تقصیر کیه؟؟

بچم بالا اورد کلی گریه کرد خدا 

من تنهام خیلی تنهام 

عصبی شدم غر زدم فحشش دادم بچه رو گرفت بچه بغل مث خر کتک زد خیلی زور داره 

بچه م سکته کرده بود 

خدایااااا

حالم بهم میخوره از مردایی که دست بزن دارن 

اینا ب نظرم حقیر ترین ادم های روی زمینن چون فک میکنن باید زن کتک بخوره 

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....
گوشیتو گرفت چطوری پس گرفتی اومدی اینجا

همون لحظه گرفت قط کرد بعد انداخت رو مبل 

ببخشید نمیتونم همه رو ریپلای کنم خیلی حالم بده اولین باره تو عمرم تصمیم گرفتم درد و دل کنم 

همش تو دوره های جذب شرکت میکردم میگفتن نگو حرف نزن میریختم تو خودم

ای بابا چه بد یه ژلفونی چیزی بخور عزیزم دردت کمتر بشه بچه رو میبردید کاش دکتر استفراغ خطرناکه بعد ضربه به سر ...

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!

جلوی بچه؟؟

اینجور وقتها ساکت شو لااقل بچه این صحنه رو نبینه. بعد به خدمتش برس. درسته ترسیده بودین هر دو، ولی خیلی کار زشتی کرده. مطمئنم الان پشیمونه. نذار به این رفتار زشت عادت کنه. یه مدت سرسنگین باش. دیگه فحش نده. سکوت کن. ببین درست میشه یا نه.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟