2777
2789

خونمون ریختیم بیرون داریم تمیزکاری میکنیم نامزمو و بابامم بیرون موتور درس میکنن بعد این اقا انقدر بهش تاکید کردم بابام از قلیون بدش میاد همش ی پک میکشه ی پیچ میبنده عین معتادااا..رطفا نیاید بگید قلیون چیزی نیس.. هرچیزی حدی داره از اول سر این موضوع بحث داشتم باهاش اوایل روش نمیشد پیش بابام بکشهه اما الان انقدر پررو شده ک وسط کار ببین چقدر مهمه حتما باید یپک بکشه بعد کارشو شروع کنه

قلیون ورداشتم ببرم نزاشت اخه ادم در این حد پرروووو..من هرکاری میکنم ک زبون اون هیچ وقت پیش خانوادش کوتا نشه اما اون همیشه منو. سنگ رو یخ میکنه سر این موضوع😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

برا من میشست پیشش سیگار میکشید هعییی😂

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خو دیگه معتاده ب قلیون الان نکشه جلو پدرت چار روز دیگه میکشه .. کسی ک تو این اوضاع داره میکشه یعنی شدیدا اعتیاد داره ب قلیون و تفریحی و اینا نیس .. پس هرگز نمیتونی مخفیش کنی

قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦‍♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                           

بابات حساسه

تو خونتون قلیون دارین؟

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
ن من امشب جنگ جهانی سوم دارم باهاش ساعت ۹شب به وقت ایران😑

🤣

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

خب نباید از اول اجازه می‌دادید روش باز بشه میگفتی خانواده من حساسن 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
قبل عقد در این مورد نپرسیدی؟ اگر گفته میکشم و تو هم قبول کردی دیگه نمیشه جلوشو گرفت

قبل عقد خییییلی کم بود میگم کم یعنی وقتی میرفتیم تفریح جایی میکشیدن منم میگفتم خبایرادی نداره..اما الان قلیون میاره تو خونه میکشه حس میکنم معتادش شدههه