2777
2789
عنوان

خیانت

605 بازدید | 27 پست

بچه ها من باردارم امشب فهمیدم‌که شوهرم داره بهم خیانت میکنه ی هفته بود سرکار بود راه دور امروزم اومده ناهارشو خونه مادرش..شام درست کردم منتظرش شدم با این وضع گشنگی کشیدم ک حداقل بعد ی هفته باهم ی شام بخوریم ساعت ۱۱ اومده میگه من شاممو خوردم بعدشم با بی توجهی گرفت خوابید..منم تا الان دارم گریه میکنم واقعا نمیدونم چیکار کنم ک آرومشم

بنظر من واقعا جواب خیانت خیانته تا بلکه بفهمن😏

تا زمانی ک رسیدن ب تو امکان دارد زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد🌱♥️  خدا مثل روزنه ی نور در دله تاریکی برای من است 🦋 ❄️ بچه پرو ک دم نمیزنه بدیارو میبینه و لبخند میزنه (:

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاپیک یکی مونده ب اخزم و اخرمو ببین خدا هست صداش بزن

دفعه چندمه ک اینکارو میکنه منه احمق فکر کردم خوب شده مادرش انقدر تو گوشش خوند بچه بیارید.. الان با این بچه چیکار کنم من

من زندانی ام تو خونه حق ندارم خونه فامیلام برم مادرم پیشم نیست هیچ کسیو ندارم دیگه نمیدونم چه غلطی ب ...

فعلا تا بچه دنیا بیاد اصلا کار ب کارش نداشته باش فقط مثه یه همخونه ای نگاش کن 

بچه ک دنیا اومد تکلیفشو مشخص کن یا جدایی یا موندن و تعهد گرفتن ازش ک ادم میشه 

فقط خانوادش براش مهمن اونا هرچی بگن همون کارو میکنه...سه ساله دارم عذاب میکشم 

من نمیفهمم بخدا وقتی قدرت دل کندن از خونواده رو ندارن چرا زن میگیرن 

دکتر هلاکویی ام میگه اولویت اول باید همسر باشع بعد خانواده وگرنه مشخصه طرف هنوز بچه س ب بلوغ ازدواج نرسیده

من نمیفهمم بخدا وقتی قدرت دل کندن از خونواده رو ندارن چرا زن میگیرن  دکتر هلاکویی ام میگه اولو ...

منم بهش میگم تو ک انقدر وابسته خونوادتی چرا زن گرفتی برا اونا کار میکنه بگو بخندش واسه اوناست...میگه اول خانوادم مهمن برام...من دیگه از این زندگی حالم داره بهم میخوره انگار من نگهبان خونشم