بچه ها من باردارم امشب فهمیدمکه شوهرم داره بهم خیانت میکنه ی هفته بود سرکار بود راه دور امروزم اومده ناهارشو خونه مادرش..شام درست کردم منتظرش شدم با این وضع گشنگی کشیدم ک حداقل بعد ی هفته باهم ی شام بخوریم ساعت ۱۱ اومده میگه من شاممو خوردم بعدشم با بی توجهی گرفت خوابید..منم تا الان دارم گریه میکنم واقعا نمیدونم چیکار کنم ک آرومشم
چند بار بهش گفتم بریم مشاوره گوش نمیده...میگه تو میخوای منو از خانوادم جدا کنی بخدا اینجور نیست خب منم آدمم دل دارم محبت میخوام شاید مسخره باشه من حسرت ی قدم زدن با شوهرم مونده رو دلم هرکجا بخوام برم نمیزارن باهم بریم باید با خواهر شوهرم برم خرید دکتر هرچی که فکرشو بکنی
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خدا بهت صبر بده نمیتونی ازش جداشی ؟ شرایطشو نداری؟ منظورم بعد از زایمانه
خاک توسرم ی بار با دختر عمم بهم خیانت کردن رفتم خونه بابام دوباره برگشتم اومدم بابام گفت این زندگی.زندگی نمیشه نرو کاش همون موقع جدا میشدم الان با ی بچه با چ رویی برگردم