2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 27 پست
بیماره شوهرت پارانویید ذاره راضیش کن بره دکتر  

چند بار بهش گفتم بریم مشاوره گوش نمیده...میگه تو میخوای منو از خانوادم جدا کنی بخدا اینجور نیست خب منم آدمم دل دارم محبت میخوام شاید مسخره باشه من حسرت ی قدم زدن با شوهرم مونده رو دلم هرکجا بخوام برم نمیزارن باهم بریم باید با خواهر شوهرم برم خرید دکتر هرچی که فکرشو بکنی

چند بار بهش گفتم بریم مشاوره گوش نمیده...میگه تو میخوای منو از خانوادم جدا کنی بخدا اینجور نیست خب م ...

خدا بهت صبر بده 

نمیتونی ازش جداشی ؟ شرایطشو نداری؟ منظورم بعد از زایمانه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا بهت صبر بده  نمیتونی ازش جداشی ؟ شرایطشو نداری؟ منظورم بعد از زایمانه

خاک توسرم ی بار با دختر عمم بهم خیانت کردن رفتم خونه بابام دوباره برگشتم اومدم بابام گفت این زندگی.زندگی نمیشه نرو کاش همون موقع جدا میشدم الان با ی بچه با چ رویی برگردم

خاک توسرم ی بار با دختر عمم بهم خیانت کردن رفتم خونه بابام دوباره برگشتم اومدم بابام گفت این زندگی.ز ...

خب پس پدرتم ک حمایتت میکنه عزیزم بخاطر گذشته خودتو اذیت نکن ...

اگه دوباره برگردی شاید تا یه مدت خونواده سرزنشت کنن تو سرت بکوبن ولی مطمین باش بهتر از بودن با همچین ادمیه

خب پس پدرتم ک حمایتت میکنه عزیزم بخاطر گذشته خودتو اذیت نکن ... اگه دوباره برگردی شاید تا یه مدت خو ...

واقعا نمیدونم چیکار کنم..ممنون ک بحرفام گوش دادی انشالله ب خواسته های دلت برسی عزیزم..منم دعا کن

واقعا نمیدونم چیکار کنم..ممنون ک بحرفام گوش دادی انشالله ب خواسته های دلت برسی عزیزم..منم دعا کن

ایشالا درست میشه قربونت برم 

زنگ بزن ۱۴۸۰ مشاور تلفنی رایگانه ببین چی میگن

اگه الانم با وجود دکترای خوب برای پروتز و لیفت سینه، سینه های کوچیک و افتاده داری، بهتره یه فکری کنی!

بهت پیشنهاد میکنم نمونه کارای واقعی از عمل زیبایی سینه رو ببینی بعد تصمیم بگیری.  

https://www.instagram.com/dr.sohrabmoradi/

برای مشاوره رایگان با شماره زیر تماس بگیر:  

09127906020

توهم چتی خیانت کن اروم شی بلکه 😥

جنسم از شهریور اسـت ،امّا نطفه ام پیچیده شد پاییز ،غم شبیخون زد بـه دنیایم ،آه از این لشگر خون ریز کاشکی آید کسی، گوید خواب می‌بینی دگربرخیز...

چند وقتته؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.