بچه ها من باردارم امشب فهمیدمکه شوهرم داره بهم خیانت میکنه ی هفته بود سرکار بود راه دور امروزم اومده ناهارشو خونه مادرش..شام درست کردم منتظرش شدم با این وضع گشنگی کشیدم ک حداقل بعد ی هفته باهم ی شام بخوریم ساعت ۱۱ اومده میگه من شاممو خوردم بعدشم با بی توجهی گرفت خوابید..منم تا الان دارم گریه میکنم واقعا نمیدونم چیکار کنم ک آرومشم
تا زمانی ک رسیدن ب تو امکان دارد زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد🌱♥️ خدا مثل روزنه ی نور در دله تاریکی برای من است 🦋 ❄️ بچه پرو ک دم نمیزنه بدیارو میبینه و لبخند میزنه (:
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
من نمیفهمم بخدا وقتی قدرت دل کندن از خونواده رو ندارن چرا زن میگیرن دکتر هلاکویی ام میگه اولو ...
منم بهش میگم تو ک انقدر وابسته خونوادتی چرا زن گرفتی برا اونا کار میکنه بگو بخندش واسه اوناست...میگه اول خانوادم مهمن برام...من دیگه از این زندگی حالم داره بهم میخوره انگار من نگهبان خونشم