2777
2789

عزیزم من هزارتا راه امتحان کردم آخرش سیب زمینی سرخ کرده روزی یه پشقاب پررر . منو تپل کرد

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 

سیب زمینی آب پز بخور😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پودر جوانه گندم بریز توماست یاشیر بخور

صبحا ژله بخور

سیب وهویج وخیار زیاد بخور

قرص شیکوریدین هم بخر خوبه

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...

عزیزم من قرص فت فیس و تو همین نی نی سایت شنیدم دختر خاله خودمم استفاده میکرد صورتش ۱۷روزه پره پر شد اصلا باور نکردنی بود فقط عوارضش هم داره زیاد داره ولی خیلی تعریفش شنیدم خودمم خواستم امروز برم بخرم 

عزیزم من هزارتا راه امتحان کردم آخرش سیب زمینی سرخ کرده روزی یه پشقاب پررر . منو تپل کرد

من خودم ناشتا سیب زمینی اب پز به مدت دوهفته خوردم بد نبود تاثیر داشت ولی نمیتونم ناشتا بخورم سخته،پودر جوانه گندم هم با ماست بصورت ماسک بزنی به صورت جواب میده اما حدودا دوماه طول.میکشه من یه راهکار سریع تر میخوام

عزیزم من قرص فت فیس و تو همین نی نی سایت شنیدم دختر خاله خودمم استفاده میکرد صورتش ۱۷روزه پره پر شد ...

وای نه از قرص و اینا میترسم حاضر نیستم امتحان کنم چون خیلی عوارض داره ارزش نداره

وای نه از قرص و اینا میترسم حاضر نیستم امتحان کنم چون خیلی عوارض داره ارزش نداره

عزیزم من دوتا تاپیک دررابطه با چاقی دارم برو بخون راهکار دادن

ازتاپیک های حس ششم خوشم میاد جان من تگم کنید باتشکر
 من خودم ناشتا سیب زمینی اب پز به مدت دوهفته خوردم بد نبود تاثیر داشت ولی نمیتونم ناشتا بخورم س ...

سیب زمینی سرخ کرده ناهار بخور من یکی دوماهه همه‌متوجه تپلیم شدن

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
 من خودم ناشتا سیب زمینی اب پز به مدت دوهفته خوردم بد نبود تاثیر داشت ولی نمیتونم ناشتا بخورم س ...

ن باید بخورید جوانه وماست رو

بعدم آب زیاد بخرید شبا هم گلاب وخیار رنده شده بزارید عالیه 

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...