😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمیفهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈
دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!! این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕 همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...
عزیزم من قرص فت فیس و تو همین نی نی سایت شنیدم دختر خاله خودمم استفاده میکرد صورتش ۱۷روزه پره پر شد اصلا باور نکردنی بود فقط عوارضش هم داره زیاد داره ولی خیلی تعریفش شنیدم خودمم خواستم امروز برم بخرم
عزیزم من هزارتا راه امتحان کردم آخرش سیب زمینی سرخ کرده روزی یه پشقاب پررر . منو تپل کرد
من خودم ناشتا سیب زمینی اب پز به مدت دوهفته خوردم بد نبود تاثیر داشت ولی نمیتونم ناشتا بخورم سخته،پودر جوانه گندم هم با ماست بصورت ماسک بزنی به صورت جواب میده اما حدودا دوماه طول.میکشه من یه راهکار سریع تر میخوام
من خودم ناشتا سیب زمینی اب پز به مدت دوهفته خوردم بد نبود تاثیر داشت ولی نمیتونم ناشتا بخورم س ...
ن باید بخورید جوانه وماست رو
بعدم آب زیاد بخرید شبا هم گلاب وخیار رنده شده بزارید عالیه
دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!! این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕 همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...