2789
عنوان

زن وشوهری

263 بازدید | 33 پست

سلام ببخشید یه سؤال داشتم من وهمسرم رابطمونو از دوران عقد شروع کردیم و۲ ماه بعد از عقد انجام  دادیم دوران عقدمون ۱/۸ شد و۹ ماه هست که عروسی کردیم.من ارضا نشدم تا حالا وخیلی هم میلی ندارم وبیشتر اوقات بخاطر همسرم بوده انجام دادیم،الان خیلی وقته انگار همسرم هم میلش کم شده مثلا بعضی اوقات ۱ ماه میشه که انجام ندادیم وفاصله ها  شده ۱۰/۱۲/۱۵/۲۰ روز یک بار

اینم بگم که در دوران عقد اصلا اینجوری نبودن ومیلشون زیاد بود ولی الان اینجوری نیستن

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وقتی میبینه سردی اونم زده میشه اگه دلتم نخواس ی جوری نشون بده داری لذت میبری تا میلش بیشتر شه

یکی بود یکی نبود...اول که بود تو بودی اونی که تو قلب تو نبود من بودم..یکی داشت یکی نداشت...اون که داشت تو بودی اون که جز تو کسی نداشت من بودم یکی خواست یکی نخواست...اونی که نخواست از تو جدا بشه من بودم یکی گفت یکی نگفت...اونی که گفت دوستت دارم من بودم!!!

خخخخ نترکونیدش گناه داره خوب اینم یه مشگله دیگه

خودم عاشق رشته پزشکی ام به هزار ویک دلیل نشد دوتا دخترناز دارم که اگه خدابخواد میخوام دکترشون کنم لطفا براشون یه صلوات بفرستید که تو اینده موفق باشن
خب ما الان چیکار کنیم؟؟ خودتون چندشتون نمیشه از این حرفا؟

مثلا تو چندشت میشه،اینم یه مشگله 

خودم عاشق رشته پزشکی ام به هزار ویک دلیل نشد دوتا دخترناز دارم که اگه خدابخواد میخوام دکترشون کنم لطفا براشون یه صلوات بفرستید که تو اینده موفق باشن

پیشنوازی کنید 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است