2777
2789
عنوان

زن وشوهری

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 33 پست
شاید واسع شما عادی باشه ک از رابطتت با شوهرت تو سایتی ک مردا هم هستن خیلی راحت ازش حرف بزنی ولی خدا ...

چندشت میشع نخون و نبین نظر نده

اینم یه مشکله اخه هر جایی ام نمیشه مطرحش کرد دوست عزیز

برام دعا کنید خوشبخت بشم.الهی در حق خودتون استجابت بشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دو نفرتون سردین به هم میاین حالا چه اشکالی داره 😑 ولی اینکه تو ارضا نمیشی فکر کنم باد نیستین 😁تو ...

باد یعنی چی !!!!کار من از سرچ هم گذشته قرص های گرون گرون هم استفاده کردم فایده نداشت

چقد ادا در بیارم منم خسته شدم دیگه

منتظر خیانت باش پس😐😑ادا در اوردن بهتر خیانت دیدنه

یکی بود یکی نبود...اول که بود تو بودی اونی که تو قلب تو نبود من بودم..یکی داشت یکی نداشت...اون که داشت تو بودی اون که جز تو کسی نداشت من بودم یکی خواست یکی نخواست...اونی که نخواست از تو جدا بشه من بودم یکی گفت یکی نگفت...اونی که گفت دوستت دارم من بودم!!!
چندشت میشع نخون و نبین نظر نده اینم یه مشکله اخه هر جایی ام نمیشه مطرحش کرد دوست عزیز

دلم میخواد بخونمو نظر بدم تو چیکاره ای ک بگی من چیکار کنم؟؟؟؟ نظر دادمو اسی هم متوجه شد ک این سایت ب درد راهکار دادن نمیخوره

مث اینکه خیلی خوشت میاد از رابطه خصوصی بین زنو شوهری

@دریااا77   اونو ول کن بیا اینجاااااا ببینیم شوهر اسی چشه🤣🤣🤣🤣🤣🤦‍♀️

عزیزم بیخیال اینجا واینستا.

دستتو بده به من بیا بریم الان نی نی یار میاد میفرستتمون قاطی باقالیا😂😂😂

..لینک گفتینو                                                              goftino.com/c/cFegpK                                                                                                               اونی که لیاقت مارو نداره، خب نداره دیگه.              غصه کم سعادتی مردم رو هم ما بخوریم؟😌
باد یعنی چی !!!!کار من از سرچ هم گذشته قرص های گرون گرون هم استفاده کردم فایده نداشت

منظورم بلد بود اشتباه تایپ شد.     

معذت میخام شاید با دخول ارضا نمیشی نمیشه توضیح داد خودت تو نت سرچ کن   اگه میل به رابطه نداری برو دکتر