2777
2789
عنوان

میخوام کیک تولدبخرم برای خودم

95 بازدید | 5 پست

خیلی هوس کردم ولی مامانم نمیزاره 😕 میگه نه  تو نمیخوری ( دختردایی هات که دخترعمم هام )میشه اینا میخورن  بعد رفتن اونا مغازه مامانم کارت رو داد بهشون  به بابام گفتم دعوام کرد  گفت اونا بابا شون تصادف کرده پول ندارند دستشون تنگه  تو نخور  منم اینقدر گریه کردم که چشمام باز نمیشند  گفتم خدایا من رو بکش 🙂💔  

حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است    نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری  برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حس کردم چنتا دختر هفت هشت ساله اید ک سر چیبس و پفک دعوا میکنن😂😂

اینطوری نیست من هیچی نخورم بعد اونا بخورند ذاتشون همینه 

حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است    نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری  برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻

واسه کیک؟:/ گریه کردی

خواستگارم میخوای تو ۱۵سالگی؟

مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین.                        اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕                                                            /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺.                       هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!!                       بهم بگید اگه   اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام  عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷                                                                                      سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃.     دامپزشک اینده😍        ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات
واسه کیک؟:/ گریه کردی خواستگارم میخوای تو ۱۵سالگی؟

واسه کیک  نه چون واسه اینکه  از پول خودم خرج میکنم به خاطر اینکه ببچه های فامیل رو بیشتر از من دوست دارند