2777
2789

گفتم من کارم فروش بدلیجات و وسایلیه با چاپ عکس روش

چند وقت پیش دومادمون دوتا شاسی سفارش داد با عکس خودشو ی متن عاشقونه بهمم گفت به هیچکس نگو دوتا سفارش دادم منم گفتم چشم

سفارشش حاضر شد ی روز قبلش اومدن خونمون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترش کلاس دومه با کلی ذوق و شوق گفت بابام دوتا تابلو با عکس خودمون سفارش داده یکیش واس منه

منم گفتم لابد واسه سوپرایز کردن دخترش گفته من لو ندم حالا ک خودش گفته من چرا نباید حرفی بزنم

بهش گفتم مبارکت باشه

بعد خواهرم‌گفت نمیدونم دوتا تابلو میخاد چکار یکی کافی بود منم هیچی بهش نگفتم 

بعد امروز رسید دستش زنگ زد کلی منو دعوام کرد و فوش داد گفت من مگ نگفتم کسی نفهمه؟؟؟من واس کادو میخواستم تو جرا گفتی من دوتا سفارش دادم

منم‌گفتم دخترت خودش گفته بابام دوتا خواسته من فک‌کردم خودت بهشون گفتی

گفت نخیر خیلی احمقی من واسه یکی دیگ‌میخواستم تو فورا لو دادی

بعد واسش تعریف کردم‌گفت حالا مهم نیس یکی دیگ واسم درست کن اما به هیچکسسسسس مطلقا نگو

گفتم چی چاپ کتم

گفت متن عاشقونه

گفتم خب عکسشو نمیخای بزاری

گفت نه مهم نیست

گفتم ولی خب بزاری خوشکل میشه

گفت من از چشام بیشتر بهت اعتماد دارم ولی ترجسح میدم عکسشو ندم

منم گفتم هر طور مایلی

خیلی مشکوکه که !

دوستان لطفا دعا کنید زودتر همسایه امام رضای مهربونم بشم میخوام تا آخر عمر زیر سایه پر مهرشون زندگی کنم😍دعام کنید منم قول میدم هر دفعه رفتم حرم به نیابت از همتون نماز زیارت بخونم🥰همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا❤️  آقا جونم نمیشود که مرا پیش خود نگه داری ؟کنار گنبد زردت میان کفترها😢به وصل خود دوائی کن دل دیوانه مارا💚

صبر کن ببین اون یکی رو چیکار میکنه اگه به خواهرت نداد 

باهاش یه جوری درمیوون بذار 

بدونه بهتره شاید خدای نکرده پای کس دیگه تو وسطه 

😍جگرگوشه ام👼 چشمانم خیره به راهت مانده 👀بیا بیا که یقین دارم با تو عاشق تر می شوم با عطر تنت مست تر می شوم اصلا با تو دوباره متولد می شوم من به واسطه وجود با برکتت مادر می شوم🤰🤱،منم بالاخره مادر شدم میشه برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی 💖😘 خدایا شکرت هزاران بار شکرت 
صبر کن ببین اون یکی رو چیکار میکنه اگه به خواهرت نداد  باهاش یه جوری درمیوون بذار  بدونه ...

خواهرم حقشه من اوایل نامزدی حساس بودم ب نامزدم میگف چرا ناراحتی هر مردیدوس دختر نداشته باشه مرد نیش

خواهرم حقشه من اوایل نامزدی حساس بودم ب نامزدم میگف چرا ناراحتی هر مردیدوس دختر نداشته باشه مرد نیش

وا

😍جگرگوشه ام👼 چشمانم خیره به راهت مانده 👀بیا بیا که یقین دارم با تو عاشق تر می شوم با عطر تنت مست تر می شوم اصلا با تو دوباره متولد می شوم من به واسطه وجود با برکتت مادر می شوم🤰🤱،منم بالاخره مادر شدم میشه برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی 💖😘 خدایا شکرت هزاران بار شکرت