2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امتحان ریاضیشون چجوری؟ امروز پسرم امتحلن ریاضی دازه نمیدونم فردا امتحان چی داره معلمش چیزی نگفته

اره بچه منم ریاضی امروز امتحان داره چن تا کاربرگ فرستاد گفت جمع تفریق الگو اینا تمرین کنین خودمم استرس دارم یکم ک گیج نشه یوقت استرس بگیره غلط غلوط ننویسه

عزیزم میتونی برام از صفحه ازمون دوم عکس بفرستی

کتاب ما اسمش دفتر مشق سلام هست،فکر کنم با کتاب شما فرق داره

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
چطوری خبر نمیدن یهو امتحان میگیرن

گفتن از یکشنبه امتحان دارن تو خونه باهاشون تمرین کنید ولی برنامه امتحانی ندادن دیشب اومد گفت مامان فردا امتحان ریاضی دارم همون کتاب درسیشو باهاش تمرین کردم اصلا کتاب مشق ... کاربرگ نداره

گفتن از یکشنبه امتحان دارن تو خونه باهاشون تمرین کنید ولی برنامه امتحانی ندادن دیشب اومد گفت مامان ف ...

خب معلم ما گف الگو و جدلو شگفت انگیز جدول نظام دار جمع وتفریق و قرینه اینا رو میارم

گفتن از یکشنبه امتحان دارن تو خونه باهاشون تمرین کنید ولی برنامه امتحانی ندادن دیشب اومد گفت مامان ف ...

مام کتاب کار اینا نداریم کتابم راسش کار نکردم با بچم فقط خودم جمع تفریق شکل کشیدنشون نظام دار همشو کار کردم با جدول شگفت انگیر حالا امروز امتحان داره نمیدونم چطور میشه خودمم استرس دارم

خب معلم ما گف الگو و جدلو شگفت انگیز جدول نظام دار جمع وتفریق و قرینه اینا رو میارم

بخدا فکر کردم فقط منم ک نگران امتحان یک کلاس اولیم

معلم پسرم اصلا نگفت چی رو تمرین کنیم چی تمرین نکنیم فقط کتاب ریاضی داده بود بهش گفت تو خونه تمرین کنید فردا امتحان دارید منم همنارو باهاش تمرین کردم

بخدا فکر کردم فقط منم ک نگران امتحان یک کلاس اولیممعلم پسرم اصلا نگفت چی رو تمرین کنیم چی تمرین نکنی ...

انگار کنکوره اینقد استرس دارم میگم یوقت گیج بشه استرس بگیره چی همش غلط بشه چی