2777
2789

طی این ۷ ماه ازش نپرسیدم این سوالو.

دیگ نمیتونستم تحمل کنم.

گفتم اون خیلی از من خوشگل تر بود اره؟ گفت مهم دل منو توعه. و نشست کلی گریه کرد..

منم گریه از اینور :)) نگفت تو خوشگلتری ازش :) چرا اینو ازم میخای خیلی نامردی ...

شماها حس بدی ندارین وقتی بفهمین نامزد قبلی شوهرتون خیلی خوشگلتر بوده؟

🦥🤌🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه ربطی داره؟

اصلا چرا همچین سوال بدی می پرسی و گذشته رو یادآوری میکنی؟

شما بنا رو بذار که نامزد قبلی سوفیا لورن بوده

ولی اصلا درباره گذشته حرف نزن

وگرنه زندگیت مشکل دار میشه

سلام دوست عزیزخوبی

ببین عزیزم واسه آقایون درسته قیافه مهمه ولی یه چیز خیلی مهم تره که اسمش اخلاق و احترام به اون مرده!

اگه الان میخاست بر اساس قیافه تصمیم بگیره خب همون با نامزد قبلیش میموند پس ببین معیار انتخابش قیافه نیس که تو نگران باشی اون ازت خوشگل تره

تو فقط به فکر این باش چطور همیشه بهش احترام بزاری و باهاش مهربون و خوش برخورد باشی.خودتو واسش شیرین کن ب ظاهرتم برس

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡

من قبلا شوهرم اسم دوس دختراش رو آورد و پرسیدم و فلان گفت یکیشون خیییلی خوشکل بود ولی من همچین اعتماد ب نفس دارم جلوش همیشه خودمو خوشکل جلوه میدم ک بهم میگه اعتماد ب سقف 

💕 تو💕 آمدی و من فهمیدم ؛ وقتی یکی هست ک دوستت دارد زندگی زیباتر میشود💏 ...شروع ورزش 8 آبان 1401 ....وزن ۷۰ 😓  ب امید خوش اندام شدن 🙂   من  باید بتونم اونجوری ک دوسدارم لباس بپوشم اون لباس خوشکلای توی کمد منتظرن ک من دوباره بپوشمشون و لذت ببرم و تو اون آینه قدی خودمو ببینم و ذوق کنم 
من قبلا شوهرم اسم دوس دختراش رو آورد و پرسیدم و فلان گفت یکیشون خیییلی خوشکل بود ولی من همچین اعتماد ...

منم اعتماد ب نفس دارم ولی بهم برمیخوره میگه با اعتماد ب نفس منی یا همچین چیزی 😂😂

احساس میکنم منظورش اینه خوب نیسی ولی اعتماد ب نفس و داری☹😂

مریدا همزادمه😍