2777
2789
عنوان

سخت ترین هفته عمرمو سپری کردم🥺❤

491 بازدید | 7 پست

احساس میکردم نمیتونم نفس بکشم کل ریه هام پر از کربن دی اکسید خاکستریه🥺 کل دنیا رو ب معنی واقعی کلمه تیره و تاریک میدیدم

نمیتونم حالی ک داشتمو تو قالب کلمات توصیف کنم ولی هرروز حداقل ۵ بار بی صدا گریه میکردم 🥺

کلی ضربه خوردم و اتفاق بد برام افتاد تو این مدت ولی این اخریه از پا درم اورد🥺خداروشکر مشکلی ک داشتم حل شد ولی تروماش هنوز باهامه🥺

این تاپیکو زدم تا هروقت حس کردم دنیا برام تاریکه یادم بیاد ک سخت تر از ایناشم تنهایی گذروندم و تموم شده🥺

الان فقط دلم میخاد خودمو محکم بغل کنم اینبار از سر اسودگی گریه کنم و قربون صدقه خودم برم😭❤

ممنونم ک قوی بودی خود عزیزم لطفا تو بقیه چالشای زندگیتم همینطوری قوی بمون😭❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخی عزیز دلم منم ۶ ماه افسردگی درونی داشتم🥲🥲🥲🥲🥲🥲

افسردگیو ک من همیشه دارم ولی این اخریه داشت دیوونم میکرد ک خداروشکر حل شد🥺فک کن پریودم شدم بعد چندین ماه قشنگ داغون بودم🤣

افسردگیو ک من همیشه دارم ولی این اخریه داشت دیوونم میکرد ک خداروشکر حل شد🥺فک کن پریودم شدم بعد چندی ...

هعی زندگی خیلی تایپکت پر از غم بود منم یه غم کوچیک رو دارم البته

نه کاربر جدیدم نه کاربر قدیمی💫💫💫💫💫

چقدر قشنگ نوشتی 🥲چیشده

از ته دلم نوشتم😢❤

نمیتونم بگم ولی دیشب از بس حس خفقان داشتم نمیتونستم تحمل کنم اتاقمو حس میکردم هر لحظه ممکنه بلایی سرخودم بیارم رفتم پیش مامانم و ابجی کوچولوم خوابیدم🥺😂

خداروشکر امروز اون استرس لعنتی تموم شد

هعی زندگی خیلی تایپکت پر از غم بود منم یه غم کوچیک رو دارم البته

زندگیم درحال حاضر سراسر غم و اندوهه ولی اینطوری نمیمونه🥺

ی روز تو کوچه ما هم عروسی میشه 🥺

چفد خوبه ک اینا میمونه اینجا

2790
2778
2791
2779
2792