2777
2789
عنوان

عروسی

368 بازدید | 43 پست

بچه ها اطراف عید عقدم‌بود.

یه عقد خوب تو تالار گرفتیم باجمعیت کم..

اما بچه ها خیلی ازمهمونا نیومدن یه عده به خاطر کرونا ویه عده هم گفتن به جاش عروسی میایم..

من وهمسرم قصد گرفتن عروسی نداشتیم.اما حالا که دیدم خیلیا نیومدن وحتی از نزدیک ترین عزیزام نبودن دلم یه جوریه..دوست دارم یه مراسم کوچیک دیگه داشته باشم همسرم مخالفتی نداره اما میگه نمیدونم چه جوری باخانوادم مطرحش کنم چون عقدمون رو خیلی عالی توتالار گرفتیم.فیلمبردار،عکاس،آتلیه وخلاصه همه چی روخوب برگزار کردیم.میگه میدونم اگه بگم توخونه میخوایم بگیریم مخالفتی ندارن اما برای تالار ممکن قبول نکنن..

اگه نگیرم به جای عروسی لباس میپوشم واتلیه میرم حتما اما میترسم بعدنا تودلم بمونه...نمیدونم چی کار کنم

عزیزم یه مهمونی داشتی دیگه چرا به دلت بمونه ؟ 

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آخه ماقبلا توافق کردیم‌که عروسی نگیریم اما فکر میکردم روز عقد مهمونا میان

مگه جشنو برای مهمونا میگیرین؟ برای دل خودتون میگیرین

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

اره تودلت میمونه منم میخاستم مشهد برم وزندگیمو شروع کنم ولی گفتن مراسم بگیرم نزدیک صدوپنجاه خرج تالار شد عید عروسیمونه داریم کارامونو میکنیم میگم به درک که ۱۵۰ شد یبار اتفاق میفته عروسی 

عزیزم یه مهمونی داشتی دیگه چرا به دلت بمونه ؟ 

خودمم نمیدونم چرا اولش دلم‌نمیخواست ولی بعدش انگار دلم هوایی شد...ازدست خودم خیلی ناراحتم که چرا اینجوری شدم..

عقدمون درکل ۱۵۰ نفر بودن

خب اون فامیلایی که گفتن عقد نیومدیم عروسی میایم

یعنی تو عقد کرونا میگرفتن تو عروسی نمیگیرن ؟  

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   

مراسم خوب تو تالار گرفتی واسه اونایی که نیومدن هم ناراحت نباش من جات بودم لباس عروس میپوشیدم میرفتم اتلیه و بعدش میرفتم خونم واسه خاطر بقیه میخوایین خودتون رو به خرج بندازین چه معلوم مثل قبل نیومدن

خودمم نمیدونم چرا اولش دلم‌نمیخواست ولی بعدش انگار دلم هوایی شد...ازدست خودم خیلی ناراحتم که چرا این ...

۱۵۰ نفر خوب بوده تو کرونا 

تو‌این دوسال که کرونا اومده یا یه عده نگرفتن مجلس یا اگرم گرفتن مهموناشون کم بوده 

اکثریت همینجوری بوده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خودمم نمیدونم چرا اولش دلم‌نمیخواست ولی بعدش انگار دلم هوایی شد...ازدست خودم خیلی ناراحتم که چرا این ...

خب دوباره از اول تالار بگیر

ولی کاش اونا که نمی خواستن بیان میگفتن نمیان شاید بازم نیان قبلش مطمئن شو

مراسم خوب تو تالار گرفتی واسه اونایی که نیومدن هم ناراحت نباش من جات بودم لباس عروس میپوشیدم میرفتم ...

همون دیگه چون کرونا هنوز هست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دلم میخواد یه مهمونی درحد صدوخورده ای تویه جایی مثل باغ وفضای باز بگیرم مشکل هزینش نیست..همسرم هم موافق..اما میگه نمیدونم چه جوری با خانوادم مطرح کنم ..بنده خداها اوناهم خیلی مهربونن اما ازاون جهت که پرجمعیت هستن وهمسر من کوچیکتر ازهمه است یه مقداری براش سخته مطرح کردنش 

خب دوباره از اول تالار بگیر ولی کاش اونا که نمی خواستن بیان میگفتن نمیان شاید بازم نیان قبلش مطمئن ...

دقیقا ..کاش میگفتن که نمیان حداقل جایگزین میکردیم..

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز