2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 43 پست
من به این فکر میکنم که الان آرامش دارم خوشبختم حال دلم خوبه  مهم‌عکسو فیلمه که دارم بقیش فرمالی ...

اره دقیقا ، منم دیگه برام حل شده قضیه‌ش مهم الانه😉

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه‌ام!  وی سالها خواننده خاموش بوده لیکن تازه در سایت عضو شده است   
بچه ها اخه میدونید من اولین کسیم که توفامیل داره میره ماه عسل خودم زیاد توقید وبند مادیات اینا نیستم ...

خب عزیزم بگیر تو که اینقدر حساسی میگی بحث مادی هم نیست خب مشکل چیه؟

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اره دقیقا ، منم دیگه برام حل شده قضیه‌ش مهم الانه😉

بله 😁😁

شما کی عروسی کردی؟ چند وقت دیگه سالگردمه باورم نمیشه داره میشه ۱ سال خیلی زود گذشت 

من بهمن ۹۹ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

خب عزیزم بگیر تو که اینقدر حساسی میگی بحث مادی هم نیست خب مشکل چیه؟

مشکل خانواده همسرم هستن..که همسرم‌میگه نمیدونم چه جوری بهشون بگم..اخه سن زیادی هم نداره ازهمه هم کوچیکتره..

بچه ها یه دنیا ممنونم از کامنتایی که میزارین❤❤❤❤ ان شاءالله همگیتون خوشبخت باشید❤

همچنین گلم😘😘😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مشکل خانواده همسرم هستن..که همسرم‌میگه نمیدونم چه جوری بهشون بگم..اخه سن زیادی هم نداره ازهمه هم کوچ ...

قراره خانوادش خرج‌کنن؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بله 😁😁 شما کی عروسی کردی؟ چند وقت دیگه سالگردمه باورم نمیشه داره میشه ۱ سال خیلی زود گذشت  ...

ما نامزدیمون تقریبا ۲ سال و نیم قبل بود ، تیر ماه ۹۸

الان سه ماهه اومدیم خونه خودمون😉💕

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه‌ام!  وی سالها خواننده خاموش بوده لیکن تازه در سایت عضو شده است   
قراره خانوادش خرج‌کنن؟

نه ..امامیگه گفتنش خیلی سخته .بیشتر چون ازهمه کوچیکتره ...میگه اگه بهشون بگم بهم‌میگن اگه قرار بود دوباره تالار بگیری چرا برای عقد گرفتی؟..خودش میگه اگه یه جایی غیر ازتالار باهمون مهمونا باشه مشکلی نیست اما وقتی اسم تالار میاد وسط فکر میکنن دارم ولخرجی میکنم ومیخوان جلومو بگیرن روحساب بزرگتری..اما خب ما بایه تالاری طرف قرادادیم که خیلی هزینه کمتری ازمون میگیره

ما نامزدیمون تقریبا ۲ سال و نیم قبل بود ، تیر ماه ۹۸ الان سه ماهه اومدیم خونه خودمون😉💕

آخی عزیزم خوشبخت باشین 😘😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه ..امامیگه گفتنش خیلی سخته .بیشتر چون ازهمه کوچیکتره ...میگه اگه بهشون بگم بهم‌میگن اگه قرار بود د ...

نمیدونم چی بگم والا 🙄🙄

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دلم میخواد یه مهمونی درحد صدوخورده ای تویه جایی مثل باغ وفضای باز بگیرم مشکل هزینش نیست..همسرم هم مو ...

از من بهت نصیحت حتما حتماااااا بگیر عزیزم

منم خرداد عروسی کردم 

قبلش همش میپرسیدم ک بگیرم یا نه

و آخرم با ۱۵۰ نفر تو تالار گرفتم و الان خییلیییی راضیم چون مطمینم اگ نمیگرفتم همیشه حسرتم میشد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز