2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 43 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ببین گلم ماهم بخاطر کرونا عروسی نگرفتیم چون تا ۱۰ سال دیگه هرکی کرونا می‌گرفت میگفتن از عروسی اینا بوده ولی آتلیه رفتیم و کلیپ و عکسای فوق العاده ای گرفتیم من واقعا از همه چی راضی بودم و از دلم درومد😍

قبل کرونا هم مث شما یه نامزدی بزرگ داشتیم در حد عروسی دیگه به اونا فکر میکنم از دلم درمیاد🤭

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه‌ام!  وی سالها خواننده خاموش بوده لیکن تازه در سایت عضو شده است   
دقیقا ..کاش میگفتن که نمیان حداقل جایگزین میکردیم..

ولی من به کسایی که حتی بهم نگفتن نمیان عقدم و دستمو تو پوست گردو گذاشتن حالا به هر دلیل دوباره خرج نمی کردم شام بدم😅 بجاش یه ماه عسل توپ می رفتم عکساشو استوری می کردم

اره دیگه اونایی هم گفتن میان به احتمال گفتن تا اون موقع کرونا میره میان جشن باز خرج کنه نیان چی میشه

اونش به کنار تو این دوسال کرونا اومده یجورایی عادت کردیم نخوایم بریم بهونه کرونا میاریم😂😂😂😂منکه عادت کردم به تنهایی و نرفتن گشتو گذار و عروسی و فلان 😬😬😬

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

ببین گلم ماهم بخاطر کرونا عروسی نگرفتیم چون تا ۱۰ سال دیگه هرکی کرونا می‌گرفت میگفتن از عروسی اینا ب ...

منم مثل شما عروسی نگرفتم ولی عکس و فیلم داشتم 

به دلمم نمونده 😁😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

مگه جشنو برای مهمونا میگیرین؟ برای دل خودتون میگیرین

آخه ببین حتی یه دونه از عمه ها نبود..

من کلی عمو دارم ولی فقط دوتا بودن..

کلی دایی دارم ولی فقط یکیشون بود..

نه پدر بزرگام نه مادربزرگام..

ما خیلی فامیلای نزدیکمون هم زیادن 

حتی فامیلای همسرمم همینطورخیلیا نیومدن

منم مثل شما عروسی نگرفتم ولی عکس و فیلم داشتم  به دلمم نمونده 😁😁

اره من هروقت میخام غصه بخورم ک چرا عروسی نگرفتیم به این فکر میکنم ک نامزدیمون در حد عروسی بود فقط لباسم سفید نبود واسه عروسیمونم عکسام و کلیپا خیلی خوب شد دیگه از دلم درمیاد😂♥️

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه‌ام!  وی سالها خواننده خاموش بوده لیکن تازه در سایت عضو شده است   
خودمم نمیدونم چرا اولش دلم‌نمیخواست ولی بعدش انگار دلم هوایی شد...ازدست خودم خیلی ناراحتم که چرا این ...

خوبه دیگ ۱۵۰ نفر 

من عروسیم مرداد بود ۸۰ نفر بودن مهمونا تالار خالی بود مهم اینه گرفتم 

تازه الانم میگم نمیگرفتمم هیچیییی نمیشد مهم دل خوشه ما ایرانیا فقط سخت میگیریم باید ۱۰۰ تا مراسم بگیریم تا دلمون راضی شه 

ول کن بابا 

اونش به کنار تو این دوسال کرونا اومده یجورایی عادت کردیم نخوایم بریم بهونه کرونا میاریم😂😂😂😂منکه ...

وای اره من دو سال قبل کرونا هم عروسی نرفتم یعنی چهارسال میشه اصلا عروسی نرفتم😐تو اون دوسال قبل کرونا دعوت نبودم تو کروناهم دعوت شدیم نرفتیم😑😂

آخه ببین حتی یه دونه از عمه ها نبود.. من کلی عمو دارم ولی فقط دوتا بودن.. کلی دایی دارم ولی فقط یک ...

اینا که عقدت نیومدن عروسیت هم نمیان شک نکن 

چون هنوزم کرونا هست 

مگه اینکه صبر کنی بعد کرونا جشن بگیری

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره من هروقت میخام غصه بخورم ک چرا عروسی نگرفتیم به این فکر میکنم ک نامزدیمون در حد عروسی بود فقط لب ...

من به این فکر میکنم که الان آرامش دارم خوشبختم حال دلم خوبه  مهم‌عکسو فیلمه که دارم بقیش فرمالیته است  ولی خب خدایی منو‌شما تنها نیستیم خیلیا اینجوری رفتن اینم شانس ما بود دیگه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها اخه میدونید من اولین کسیم که توفامیل داره میره ماه عسل خودم زیاد توقید وبند مادیات اینا نیستم اما بعداز عقد ودیدن عکسا واینکه دیدم خیلی ازکسایی که دوست داشتم باشن اما نیومدن دلم لرزید...میترسم‌نگیرم وبعدها تودلم بمونه..ازجهتی واقعا به خاطر رقص وآهنگ نمیگم چون هردو مذهبی هستیم. ولی شلوغی واون ذوق وبوق بوق کردن توی مسیر روخیلی دوست دارم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز