2777
2789
عنوان

حس می کنم بهم علاقه داره

563 بازدید | 18 پست

سلام من ۱۹ سالمه و میرم کلاس زبان 

یه پسره ای توی کلاسمون هست فکر کنم حدود سن من و داره 

آدم فانیه و سرکلاس خیلی رک چیزی که تو ذهنشه میپرسه

قدش خیلی بلنده چون دقیق نگاهش نکردم هیچوقت نمیدونم ولی فکر کنم ۱۹۰ باشه

من خودم ۱۶۰ ام حالا اینا مهم گیست

این پسره جلسه اول که خب اتفاق خاصی نیوفتاد ولی خب چون پشت سرم با زاویه مایل نشسته بود فهمیدم وسط کلاس بهم نگاه میکنه تا مثلا واکنشامو ببینه 

جلسه دوم من رفتم یه صندلی جلوی کلاس نشستم و اون سه ردیف باهام فاصله داشت اما بازم پیگیر واکنشام بود اها رلستی جلسه اول بهم رسوند یچیزیو بلد نبودم ولی من به روی خودم نیووردم که شنیدم

بعد این جلسه قبل خیلی یهو پرام ریخت 

اومد تو ردیفی که من نشسته بودم با دو صندلی فاصله نشست بعد وسط کلاس عین قبل خیلی ضایع باز برمیگشت نگام میکرد و من حتی یک بارشم بهش نگاه نکردم 

احساس میکنم ضایع رفتار کردم اخه خیلی دیگه نسبت بهش بی توجه نشون دادم خودمو

و از نظر علائق و اینا گویا شبیه همیم چون از استایلش مشخصه یچیزایی

من تا حالا داخل هیچ رابطه ای نبودم و درکی از احساسات پسرا ندارم اما از این یطورایی خوشم میاد اما چیکار کنم اصلا امکان نداره که بتونم کاری کنم خیلی درونگرا ام من 

بعد من راستش جا خوردم که دقیقا اومد کنار من نشست و از کسایی که یهو بهم نزدیک میشنم بدم میاد اخه ترسناکه والا 

حالا به نظرتون من فردا که کلاس دارم برم یجایی بشینم که نتونه بیاد کنارم یا جای قبلیم بشینم؟ نمیخوام حس کنه منم ازش خوشم میاد و دوست دارم بسنجم حسش چیه دقیقا هوسه یا چی 

اصلا ادمی نیستم که وا بدم اصصصلا 

اگر یوقت شمارم و خواست یا سلامی چیزی کرد من چیکار کنم

خوشبحالت منم کلاس مختلط می‌خوام 😂😂

آره به نظرم دوست داره 

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم واسم پیش اومده بود ولی اخرش فهمیدم دقیقا همون ادم به همه نگا میکنه و نخ میده   

پس جدی نگیر هورمونات زده بالا . کلاستو عوض کن ب درست توجه کن نذار اینچیزا منحرفت کنه

منم واسم پیش اومده بود ولی اخرش فهمیدم دقیقا همون ادم به همه نگا میکنه و نخ میده     پس ...

اره منکه جدی نمیگیرم حواسمم به درسه اونم درساش و خیبی خوب بلده

چطوری رفتار کنم بیشتر بشه😂

خودت هم انگاری بدت نمیاد شیطووون 

می‌خواستی بری یه جای دیگه بشینی چی شد حالا😅

هیچی فقط خودت باش 

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

نمیدونم ۱۸ تا ۲۰ سالگی فلسفش چیه ک ادم پشه ی نرم رد میشه خوشش میاد    

نه بابا من اصصصلا از کسی خوسم نمیاد افسردگی ام دارم کلا احساسات تعطیل ولی این جالبه واسم یکم

بلد نیستم بخدا

مثلا امروز برو به قول خودت یه جا بشین که نتونه بشینه نزدیکت . جدی باش  . کلا نگاهش نکن

فردا بازم برو یه جا بشین که نتونه بشینه پیشت . ولی یه لحظه نگاش کن یه لبخند ملیح بزن . فقط یه لحظه نه بیشتر 

پس فردا برو بشین بشین یه جا کنارش . بهش توجه نکن . هی با موهات بازی کن  

روز بعدش لبخند بزن سلام کن . ولی تا آخر کلاس باز نگاش نکن

همینطوری ذهنش درگیر میشه . روت کراش میزنه