2777
2789
عنوان

بچه ها ی حرفی دارم باهاتون

145 بازدید | 18 پست

این کاربریم خواهرمم داره ممکنه ببینه ولی ببینه هم خوبه شاید حرفایی که نتونستم بگم اینجا ببینه 

14سالم بود یه پسری اینترنتی آشنا شدیم به من کلی دروغ گفت عاشق دروغاش شدم بعد چند ماه گف کیه ازش متنفرم شدم ولی وابسته بودم دیگ ازش بدم میومد تهدید می‌کرد جدا نمیشد مزاحم میشد سال ها مزاحم شد بعد کات هم بعد کات 15سالگی من بیماری هیلپوباکتری معده داشتم خیلی اذیت داشتم همش از فشار های اون وحشی که آخرش بابامم فهمید..یکی اومد زندگیم خیلی کمکم کرد تشویق ب درس کرد اذیت نکرد مزاحم نشد یه پسر پاک و معصوم از نظر سطح مالی و معنوی با ما یکین باباش فرهنگی بود تک پسر . وهمچنان عشق ما ادامه داشت ایشونم دانشجو بودن ی بار قرار کتاب دستش بود باز کردم اینجور نگاه میکردم دیدم هر صفحه حرف اول اسممه اون موقع عاشقشدم این داستان ادامه دارع تا الان 22سالگی! یعنی حدوداهشت سال تو این هشت سال هیچ جدایی تجربه نکردیم دعوا بود ولی قعر و جدایی اصلا چون همش تو آرامش بودیم خیلی پسر مهربونی هست جوری که ب هیچ پسر یونی نگاه نکردم از نظر عشق تکمیل بودم جوری که پسرای دیگ همش دعوا فش ... ما تا حالا زهرمار هم نگفتیم بهم . الان درسش تموم کرد منتظر سربازیش شدم و کارش و الان قرارع آخرای پاییز دیگ ازدواج کنیم. هیچ خواستگاری خونه نزاشتم....عشق من خیلی ماهه و بامزه درسته خیلی خواستگار های خوبی بود ولی من عاشق کسیم که مچ هستیم . خیلی هیجان دارم بنظرتون میرسیم بهم؟

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه تئوری میگه بعضی از افرادی که جذب همدیگه میشن، چون اتم های اونا موقع بوجود اومدن نزدیک همدیگه بودن و به مرور زمان دوباره به هم برمیگردن.

جفت روحی، نیمه ی گمشده، کلوز فرند، و همه ی آدمایی که مدام بهشون برمیگردین

الان مثلا خواستی بگی من یه عشق واقعی دارم؟خخخ🤣

دقیقا عشق واقعی هیچ وقت بهم نمیرسن نگران اینم

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

یه تئوری میگه بعضی از افرادی که جذب همدیگه میشن، چون اتم های اونا موقع بوجود اومدن نزدیک همدیگه بودن ...

جدی چچه قشنگ 

ان شاءالله ب هم برسین و همیشه خوشبخترین باشین 🥰

قربدنت برم 

خیلیا گفتن بگیر نیست هشت سال گذشته ولی شرایط جور نبود ازدواج نکردیم یا خواهرم میگه خواستگار هات بهترن ازش ولی من آرامش خودمو ب پول این چیزا که بقیه بهش فکر میکنن ترجیح میدم

این بود حرفت ؟ همه چی که اوکیه زندگیت آرومو خوبه  ،‌این اصلا تو نی نی سایت طبیعی نیست 😂

🤣🤣🤣میخوای بهم بزنم خون به پا کنم شبیه نی نی سایتیا بشم