برای عربی من از سال دهم رو متن کتابم خیلی حساس بودم تمام کلمات و ترجمه میکنم..باید ی منبع خوب داشته باشین البته علاقه و تلاش هم باشه من خیلی علاقه دارم به عربی.. خب مبنا رو بزارین روی خوده کتاب درسی مثلا این ازمون تا صفحه20 کتاب امتحانه .. اول کلمات جدیدو حفظ کنید بعد متن درسو بخونید یه بار.. قواعد کتابو بخونید و.. ،حالا ک کتابو یاد گرفتین ی ذره و فهمیدین چی به چیه، درسنامه کتاب کمک درسی رو بخونید و نکتههای مهم یادداشت کنید یا توی کتاب درسی بنویسید ک نخواد دفعه بعدی باز کل کمک درسیو بخونید...حالا دوباره برگردین روی کتاب درسی و تمرینای کتابو حل کنید.. و حداقل یک روز یا دوروزبعدش هر بخش عربی ترجمه قواعد مفهوم درک مطلب وو.. یه تعداد تست مشخص بصورت موازی حل کنین یعنی همشو با هم ببرین جلو.....ببنید تلاش و علاقه خیلی مهمه من سعی همیشه میگفتم دارم شیرینترین درس دنیا رو میخونم😅😂
با لغت شروع کنید اگه حس میکنید خیلی ضعیفین حتی ازهفتم وگرنه از دهم کافیه..شبی چندتا لغتو بخونید پیشنهاد من 20تااع سعی کنید معنیشونو کامل یادبگیرین..وقتی کل لغات سه پایه رو کامل یاد گرفتین سراغ تست لغت برین..کلوز نیاز به گرامر داره..ولی شما میتونید هرشب درکنار 20تا لغتتون یک متن هم کارکنید...تلط تنها برلغت درصدو به خوبی میاره بالا........لغت باید زیاد بخونید.و تستم حتما کار بشه.چون بعضی سوالای لغت هستن ک فقط با تست راه میفتی.پیشنهاد میکنم برای یادگیری لغت اونارو تو جمله بخونید چون دوتا فایده داره..اول اینکه با حروف اضافه ای ک همراه اون لغت میان آشنا میشین دوم اینکه به زودتر حفظ شدن معنی کمک میکنه.گرامر هم باید خیلی تکرار بشه.اول پایه به پایه نکات رو بخونید و تست بزنیدو بعد مرورش کنید.اگه کلاس زبان نرفتید اصلا نگران نباشید به شخصه تنها چیزیکه از کلاس زبان نصیبم شد لغت بیشتر بود وگرنه
برای دینی متن کتاب خیلی مهمه مخصوصا آیات.. وقت زیاده سعی کن آیات کتاب درسی رو حفظ کنی🌷خیلی کمکت میکنه🌷🌷تست هم زیاد حل کن...فارسی موضوعی بخون..هرشب از هر قسمت 10 تا تست بزن...البته اگه جزوه برای فارسی داری اول جزوه بخون عزیزم