2777
2789
عنوان

کنکوری ها

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 40 پست
برای دینی متن کتاب خیلی مهمه مخصوصا آیات.. وقت زیاده سعی کن آیات کتاب درسی رو حفظ کنی 🌷 خیلی کمکت ...

برای فارسی قصد دارم فقط لغت املا و دستور زبانی و قرابت بخونم باقی رو حذف کردم

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏
هفته ای ۳ بار...بستگی به پایه ات داره ولی

عربیم در حد متوسط بود، دوسالی ک کنکور دادم 40و خورده ایی زدم 

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای فارسی قصد دارم فقط لغت املا و دستور زبانی و قرابت بخونم باقی رو حذف کردم

نه اصلا حذف نکن اشتباهه بزرگیه...شاید اون قسمتی که حذف کردی سوال راحت بیاد این کارو نکن عزیزم

مادر شدن حس خیلی عجیبیه🥺
برای ریاضی و فیزیک باید اول درسنامه یخونی نکته یاد بگیری بعد تا جایی که ممکنه تست حل کنی تا با انواع ...

درسته ممنون 

نه اصلا حذف نکن اشتباهه بزرگیه...شاید اون قسمتی که حذف کردی سوال راحت بیاد این کارو نکن عزیزم

میخواستم وقت بیشتری برای اون مبحث ها بزارم انگار اشتباهه

آیا میدانید و شکلای شیمی رو حتما بخونید.. متن کتاب و جز به جز یخون یاد بگیر هیچ چیزو جا ننداز....برای مسئله 2 روز در هفته رو میزاشتم درسنامه و جزوه معلم کار می‌کردم 5 روز روزانه 50 تا تست مسئله حل میکردم🌷ببنید من تو سال آخر یه روز نبود که 50 تا تست و حل نکنم بدون استثناء هر روز حل می‌کردم..ممکن بود روز اول از 50 تا 30تاش غلط باشه..ولی راهو ادامه میدادم..پس اگه رفتی غلط حل کردید ناامید نشید وقتی پیوسته باشه خودش درست میشه..

مادر شدن حس خیلی عجیبیه🥺
هفته ای ۴ بار ...۴۵ دقیقه وقت بزار

دو بار در هفته یک ساعت و نیم چطوره؟ 

آیا میدانید و شکلای شیمی رو حتما بخونید.. متن کتاب و جز به جز یخون یاد بگیر هیچ چیزو جا ننداز....برا ...

افرین ب این پشتکار

رتبتون چند شد؟ 

من شیمی رو ۶۰ زدم

افرین عالیه

ميانگين ساعت مطالعتون در روز چقدر بود؟