2777
2789
عنوان

کنکوری ها

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 40 پست
میانگین ۱۲ ساعت بود بعد عید ۱۳ نزدیک کنکور ۱۵ رسید😅

وااای خدای من😳

رتبه ات چند شد؟ 

واقعا افرین بهت👏👏👏👏

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏
۷۰۰۰ منطقه ۲ عزیزم....ولی امسالم دارم برای پزشکی میخونم

عالیه👏👏👏

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۷۰۰۰ منطقه ۲ عزیزم....ولی امسالم دارم برای پزشکی میخونم

انشالله موفق بشی و تاپیک پزشکی قبول شدنت رو بزاری😍😍😍😍😍😍

من فرهنگیان میخوام از رشته ی ریاضی چون انگار راحت تر میشه قبول شد فقط راضیش سخت تره ک چندتا مبحث خیلی مهم رو انتخاب کردم در حد 60 درصد ک انشالله 40 درصد رو تو کنکور بتونم بزنم

من ۷۰۰۰ منطقه ۲...البته من از دی شروع کردم یکم دیر شد...به خاطر این پزشکی نیاوردم

خیلی عالی بودی من سال اول کنکورم از تابستون شروع کردم 13هزار شدم😣

عیب نداره عزیزم.....چرا دوباره تجربی ادامه نمیدی؟

عاشق پرستاری بودم خونوادم ب فرهنگیان اصرار کردن سال اول لج کردم نرفتم ک سال دوم پزشکی قبول بشم سال دوم رتبه ام 43هزار شد اصلا نخوندم درس خسته ام کرده بود حالا امسال میخوام کنکور ریاضی بدم شاید فرهنگيان قبول شدم، دیگه حوصله ی سختی تجربی رو ندارم ریاضی متقاضیش کمتره راحت تر میشه رتبه آورد 

عیب نداره عزیزم.....چرا دوباره تجربی ادامه نمیدی؟

بابت کمکت خیلی خیلی ممنون من خیلی از درس فاصله گرفته بودم روش های خوندن از یادم رفته بود واقعا ممنونم ازت❤️🌈

خواهش میکنم عزیزم...ایشالله امسال موفق بشی❤🤍

ممنونم همچنین خودت، انشالله پزشکی قبول میشی😍

خواهش میکنم عزیزم...ایشالله امسال موفق بشی❤🤍

سلام میگم سما چند تا منبع دارید برای دروستون؟؟

نزدیکم که می آیی نرم و آهسته بیا...مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهاییم...(سهراب سپهری)