2777
2789
عنوان

خوش هیکلی

333 بازدید | 22 پست

سلام خانما یه راهنمایی میخوام من لاغرم فقط شکم دارم هر سری که وزن اضافه می کنم بتونم سینه و باسن رو بزرگ کنم فقط شکمم بزرگتر میشه حتی با وجود اینکه ورزش میکنم کسی میدونه چیکار کنم که تجمع چربی به سینه و باسن بره بخدا خیلی حسرت میخورم تو باشگاه همه خوش اندام من مثل دختر ۱۳ ساله ام 😞

*دلتنگمو دلتنگ نبودی که بدانی چی کشیدم *  *عاشق نشدی لنگ نبودی که بدانی چی کشیدم*

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای منم هیکلم خوبه فقط شکم دارم من صبحونه شامم نمیخورم فقط ناهار میخورم شبها میوه میخورم

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
نمیتونی تعیین کنی تجمع چربی کجا بره یا از کجا کم بشه  با ورزش چربی هارو اب میکنی بعد عضله سازی ...

برای عضله سازی چیکار کنم ؟ الان خیلی وقته فیتنس میرم ولی تغییری نمیکنم ورزش با دستگاه خوبه ؟

*دلتنگمو دلتنگ نبودی که بدانی چی کشیدم *  *عاشق نشدی لنگ نبودی که بدانی چی کشیدم*
وای منم هیکلم خوبه فقط شکم دارم من صبحونه شامم نمیخورم فقط ناهار میخورم شبها میوه میخورم

دقیقا منم همینم هیچیم که نخورم فقط شکم میارم حتی بازوهام لاغرن 😑

مربی برا خودتون گرفتین

به صورت خصوصی نه همین کلاسای فیتنس عمومیو میرم که اصلا تاثیر نداره

باید با برنامه پیش بری بله دستگاه خوبه  در کنارشم تغذیه اتو اصلاح کن پرویینتو بالا ببر

مرسی گلم حالا برم دستگاه ایشالا نتیجه بده

دقیقا منم همینم هیچیم که نخورم فقط شکم میارم حتی بازوهام لاغرن 😑

آره منم مرگ بر شکم اعصابم خورد کرده

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
باید با برنامه پیش بری بله دستگاه خوبه  در کنارشم تغذیه اتو اصلاح کن پروتینتو بالا ببر

یه سوال عزیزم ،اگه فقط پروتیینو زیاد مصرف کنیم ،چه اتفاقی تو بدن میفته؟

تورو خدا واسه حاجتم دعا کنید 🙏